Riverdale'de Veronica'nın babasıyla tanışın!

Mark Consuelos (Pitch), The CW'nun Riverdale dizisinin ikinci sezon oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Volkan Küçükel
26 Nisan 2017 - 12:00
Gündem

Mark Consuelos (Pitch), The CW'nun Riverdale dizisinin ikinci sezon oyuncu kadrosuna dahil oldu.

VERONICA'NIN BABASI DÖNÜYOR!

Variety'nin haberine göre Consuelos dizide kendisini oldukça olumsuz etkileyen finansal bir skandalın ardından Riverdale'e geri dönen acımasız, yakışıklı ve karizmatik bir işadamı Hiram Lodge karakterine hayat verecek.

Zimmete para geçirme suçundan dolayı hapishaneye düşen Hiram Lodge'nin geri dönüşündeki amaç karısı Hermione (Marisol Nichols) ve Veronica (Camila Mendes) ile bağlarını yeniden güçlendirebilmektir.

17-04/26/camila-mendes-mark-consuelos.jpg

CONSUELOS'UN KARİYERİ

Son dönemde Fox'un beyzbol temalı draması Pitch dizisinde Oscar Arguella karakteriyle izlediğimiz 46 yaşındaki aktör Queen of the South (Tio Aljarafe), Kingdom (Chapas), Alpha House (Senatör Andy Guzman) ve American Horror Story (Spivey) gibi çeşitli dizilerde tekrar eden rollerle karşımıza çıktı.

Difficult People (Joey), The New Normal (Chris) ve Law & Order: Special Victims Unit (Matt Martinez) oyuncunun konuk isim olarak yer aldığı bazı dizilerden.

17-04/26/mark-consuelos.jpg

Warner Bros. Television ile CBS Television Studios'un Berlanti Productions işbirliğiyle hazırladığı Riverdale'in yürütücü yapımcılığını Roberto Aguirre-Sacasa, Berlanti, Sarah Schechter ve Jon Goldwater üstleniyor. 

RIVERDALE 1. SEZON DEVAM EDİYOR

K.J. Apa, Luke Perry, Lili Reinhart, Camila Mendes, Cole Sprouse, Madchen Amick, Marisol Nichols, Casey Cott ve Madelaine Petsch gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran Riverdale, sezonun 11. bölümü "Chapter Eleven: To Riverdale and Back Again" ile 27 Nisan'da The CW ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

"Riverdale" 1. sezon 11. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin