Nyle DiMarco'dan NBC'ye işitme engelli aile dizisi: Look At Me

İşitme engelli model, oyuncu ve aktivist Nyle DiMarco'nun gerçek yaşam hikayesinden esinlenen "Look At Me" dizisinin geliştirme çalışmalarına başlandı. Look At Me nasıl bir dizi?

Amerikan ulusal kanallarından NBC, işitme engelli model, oyuncu ve aktivist Nyle DiMarco'nun gerçek yaşam hikayesinden esinlenen yeni bir dizinin geliştirme çalışmalarına başladı.

NBC'DEN YENİ DİZİ YOLDA: LOOK AT ME

America's Next Top Model'ı kazanıp kendisini bir model olarak kanıtlayan; Dancing with the Stars galibi olarak da dans konusundaki yeteneğini ortaya koyan Nyle DiMarco'dan ilham alan "Look At Me" isimli dizinin yapımcılığını Zadan/Meron Productions üstleniyor.

20-12/28/dimarco-look-at-me-nbc.jpg

LOOK AT ME DİZİSİNİN KONUSU

Tom Donnelly ve Josh Oppenheimer (Conan the Barbarian) ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı Look At Me'nin hikayesi; tek bir çatı altında yaşayan farklı kuşaklardan çoğu işitme engelli bir aileyi ve daha sonradan onlara taşınan işitme engelli olmayan gelin ve torunu merkezine alıyor.

DiMarco, Donnelly, Oppenheimer ile birlikte Zadan/Meron Prods.'tan Meron ve Mark Nicholson, Melrose Placed'den Sami Housman projenin yönetici yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

Özellikle reality programlarındaki performanslarıyla tanınan DiMarco yakın geçmişte Switched at Birth, Difficult People ve Station 19 gibi dizilerde rol aldı.

20-12/28/nbc.jpg

Netflix'in Deaf U (İşitme Engelliler Üniversitesi) isimli reality dizisinin baş yapımcılığını da üstlenen DiMarco geçen yaz Daniel Dae Kim'in yapım şirketi 3AD ile iş birliğine girmiş ve Spectrum'a Amerika'da işitme engelli bir adam olmakla ilgili bir komedi dizisinin satışını gerçekleştirmişti.

Proje, Amber Riley'lı komedi dizisi Dream'in ardından Zadan/Meron Productions'ın NBC'ye satışını gerçekleştirmiş olduğu ikinci projesi oluyor.

Look At Me'nin senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin