Broke ekibi bu kez Guerrillas isimli komedi dizisi için bir arada!

Komedyen Al Madrigal ve Jaime Camil ikilisinin başrollerde yer aldığı "Guerrillas" isimli komedi dizisinin geliştirme çalışmalarına başlandı. Guerrillas'ın konusu ne?

Amerikan ulusal kanallarından ABC, komedyen Al Madrigal ve Jane the Virgin oyuncularından Jaime Camil ikilisinin başrollerde yer aldığı "Guerrillas" isimli komedi dizisinin geliştirme çalışmalarına başladı.

Tek kamera yönetimiyle çekilecek dizinin arkasında Jennie Snyder Urman'ın Sutton Street Productions'ı ve CBS Studios bulunuyor.

ABC'NİN YENİ DİZİ PROJESİ GUERRILLAS'I TANIYALIM!

Madrigal ve Matt Kellard'ın (Night School) senaryosunu ortaklaşa kaleme aldıkları Guerrillas'ın hikayesi şöyle:

20-12/29/al-madrigal-jaime-camil.jpg

Bir petrol şirketinde yalnız bir verimlilik uzmanı olarak çalışan Miles Flores (Madrigal), Güney Amerika'da kaçırılır ve özgürlüğünü kazanmak için kendisini düzensiz bir gerilla askeri grubu için çalışmaya başlamış halde bulur.

Camil dizide Miles'ı kaçıran askerlerin komutanını canlandıracak.

Madrigal, Camil ve Kelland ile birlikte Sutton Street'ten Urman ve Joanna Klein projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

20-12/29/al-madrigal.jpeg

Urman, Camil ve Madrigal üçlüsü bu projeden önce CBS'in tek sezonluk komedisi Broke'ta birlikte çalışmışlardı.

Guerrillas'ın senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin