Merve Mutlu
29 Aralık 2020 - 12:15
Gündem

Hikayesi hakkında henüz herhangi bir bilgi paylaşılmamış olsa da güçlü oyuncuları buluşturduğu oyuncu kadrosu ile daha şimdiden dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Gold Film imzalı yeni dizi projesi Yaşı 19'un oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha dahil oldu.

20-12/29/yasi-19.png

Uzun süredir ekranlardan uzak duran ve çok daha uzun süredir dizi projelerini kabul etmeyen televizyon dünyasının başarılı ve sevilen ismi Hülya Avşar'ı setlere dönmeye ikna eden dizi projesi, Avşar'la daha önce Yavuz Özkan’ın "Bir Kadının Anatomisi" filminde birlikte rol aldığı başarılı aktör Mehmet Aslantuğ'u bir araya getirmiş, Deniz Çakır'ın da başrole adını yazdırmasının ardından kadroya: Tolga Güleç, Selen Uçer, İlayda Alişan, Serkay Tütüncü ve Rüçhan Çalışkur da dahil olmuştu.

Asena Keskinci Bu Benim Masalım'dan ayrıldı! Yaşı 19 dizisiyle anlaştı!

20-12/29/asena-keskinci.png

Bez Bebek dizisi ile tanınan Asena Keskinci, Exxen yapımı Bu Benim Masalım dizisinin kadrosuna dahil olmuştu. Ancak zamanlamanın uymaması nedeniyle projeye veda eden oyuncu da Yaşı 19'un kadrosunda dahil oldu.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin