Sevcan Yaşar Teğmen Selcen Efe karakteriyle Savaşçı'da!

Savaşçı'ya bir isim daha katıldı.

Merve Mutlu
29 Aralık 2020 - 12:37
Gündem

FOX TV ekranlarında yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Savaşçı dizisine dair gelişmeler merak uyandırmaya devam ediyor. Özel Kuvvetler Komutanlığına, kamuoyunda bilinen adıyla "Bordo Bereliler"e mensup bir timin hikayesini anlatan dizinin heyecanlı hikayesine bir yeni isim daha dahil oldu. 

20-12/29/savasci.png

Oyuncu kadrosunda: Murat Serezli, Ege Aydan, Burç Kümbetlioğlu, Gaye Turgut Evin gibi isimlerin yer aldığı, Ekin Mert Daymaz'ı da yeni başrol olarak kadrosuna dahil eden dizinin kadrosunda önce Yasak Elma dizisine transfer olan Berk Oktay'ın daha sonra da Feyza Sevil Güngör'ün ayrılık haberi gelmişti. En son Erkan Meriç'in dahil olduğu dizinin ana kadrosuna Tamer Karadağlı ve usta oyuncu Ediz Hun da katılmıştı.

Sevcan Yaşar Teğmen Selcen Efe karakteriyle Savaşçı'da!

20-12/29/sevcan.jpg

Efsane aktör Ediz Hun'un, uzun süre askeri istihbaratta görev almış, emekli albay Gündüz Göktürk karakteriyle ekranlarda olacağı Savaşçı dizisine Teğmen Selcen Efe karakteriyle Sevcan Yaşar da katıldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin