Devrim Saltoğlu Kıbrıs Ada Kışı dizisinde!

Kıbrıs Ada Kışı dizisinin kadrosuna yeni oyuncu geldi.

Merve Mutlu
29 Aralık 2020 - 13:42
Gündem

Ekranların oyunculuğu ve güzelliği ile dikkat çeken isimlerinden biri olan ve bir dönem ekranlarda fırtınalar estiren Kavak Yelleri dizisinde canlandırdığı Aslı karakteri ile tanınıp sevilen Pelin Karahan'ı, üç yıl sonra setlere döndüren yeni dizi projesi Kıbrıs Ada Kışı'nın hazırlıkları devam ediyor.

20-12/29/pelin-karahan.png

Oyuncu Ahmet Kural'ın, Karahan'ın canlandıracağı karakterin eşini canlandıracağı dizi projesinin cast çalışmaları sürüyor. Erol Avcı'nın patronu olduğu TMC Film'in TRT için hazırladığı "Kıbrıs Ada Kışı" dizisi ocak ayında sete çıkacak. Hakan İnan'ın yöneteceği diziyi Emre Özdür ile Başar Başaran kaleme alacak.

Devrim Saltoğlu Kıbrıs Ada Kışı dizisinde!

20-12/29/devrim-saltigly.jpg

Okuma provaları devam eden dizide Ahmet Kural, Pelin Karahan, Serkan Çayoğlu, Gülper Özdemir, Tayanç Ayaydın ve Miray Akay'ın yer alacağı haberini sizlerle paylaşmıştık. 1964 yılında başlayıp 1974 çıkarmasında ise son bulacak dizinin kilit karakteri Rauf Denktaş'ı kimin oynayacağı merak konusuydu. Rol, başarılı oyuncu Devrim Saltoğlu'nun oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin