Merve Mutlu
29 Aralık 2020 - 13:59
Gündem

Oyunculuk kariyeri boyunca birbirinden başarılı dizi projelerinde yer alan ve ekranların sevilen isimlerinden biri olan Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisi olarak duyurusu yapılan ve büyük heyecan yaratan Bir Denizaltı Hikayesi adlı projenin hazırlıkları tam gaz devam ediyor.

20-12/29/tatlitug.jpg

Yönetmenliğini başarılı yönetmen Tolga Karaçelik'in üstlendiği ve aksiyon - macera türünde olacağı bilinen Bir Denizaltı Hikayesi adını alacak olan projenin yazar kadrosunda: Jason George önderliğinde Atasay Koç, Cansu Çoban ve Sami Berat Marçalı yer alacak.

Kıvanç Tatlıtuğ, "Into The Night" projesinin spinn of'u Bir Denizaltı Hikayesi geliyor!

20-12/29/kivanc-tatlitug.jpg

Birinci sezonu 8 bölüm olarak planlanan bilim kurgu türündeki dizi Mehmet Kurtuluş'un da rol aldığı "Into The Night" projesinin spinn of'u olma özelliği taşıyor. Çekimlerine ocak ayının sonunda başlanması planlanan dizinin oyuncu kadrosu için görüşmeler devam ederken, şu günlerde Bodrum ile İstanbul arasında mekik dokuyan Kıvanç Tatlıtuğ dizide Arman adlı bir denizaltı araştırma görevlisini canlandıracak. Dizi güneş ışınlarının insanları öldürmesiyle başlayan bir kaos ortamını konu alacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin