Zümrüdüanka'dan ayrılan Miray Akay, Kıbrıs Ada Kışı dizisinin kadrosuna katıldı!

Kıbrıs Ada Kışı dizisinin kadrosuna yeni oyuncu katıldı.

Merve Mutlu
29 Aralık 2020 - 14:59
Gündem

En son 3 yıl önce bir dizi projesini kabul eden ve daha sonra setlere ara veren başarılı ve güzel oyuncu Pelin Karahan'ı yeniden setlere dönmeye ikna eden dizi projesi Kıbrıs Ada Kışı'nın kadrosu, başarılı bir oyuncuyu daha ağırlamaya hazırlanıyor.

20-12/29/pelin-karahan-1609243499.png

Sıla Gençoğlu'nu darp ettiği haberleri ile gündemi uzun süre meşgul eden ve hala o haberlerle anılan oyuncu Ahmet Kural'ı da Karahan'ın canlandıracağı karakterin eşi karakteri ile kadrosuna ekleyen dizi için hazırlıklar devam ediyor. Devrim Saltoğlu'nu Rauf Denktaş'ı canlandırması için kadroya dahil eden dizi, 1964 yılında başlayıp 1974 çıkarmasında son bulacak bir dönemi konu alacak.

Zümrüdüanka'dan ayrılan Miray Akay, Kıbrıs Ada Kışı dizisinin kadrosuna katıldı!

20-12/29/miray-akay.jpg

En son Zümrüdüanka dizisinde rol alan ve geçtiğimiz günlerde diziye veda eden güzel oyuncu Miray Akay, Kıbrıs Ada Kışı ile anlaştı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin