O Hayat Benim dizisinin yayın günü değişti

Ekranların uzun soluklu dizisi O Hayat Benim'in yayın gününün değiştirildiği duyuruldu. Dört sezondur hayranlarıyla Pazar akşamları buluşan dizi hangi gün yayınlanacak?


03 Nisan 2017 - 19:59
Gündem

Ekranların uzun soluklu dizisi, başrollerini Keremcem, Ezgi Asaroğlu, Sinan Albayrak, Ceren Moray ve Oya Başar’ın paylaştığı O Hayat Benim'in yayın günü değişti. Hayranlarıyla Pazar akşamları buluşan dizi, bu hafta yayınlanacak 128. bölümünden itibaren yeni yayın gününde sevenleriyle buluşmaya hazırlanacak.

Halen dördüncü sezonuna tüm heyecanı ve gerilimiyle devam eden dram dizisi O Hayat Benim artık Pazar günleri yerine, Salı günleri ekrana gelecek. “O Hayat Benim” 11 Nisandan itibaren her Salı saat 20:00'de ekranlarda yerini almaya devam edecek.

Şubat 2014'de yayın hayatına başlayan ve bu sezon oyuncu kadrosunda büyük değişikliklere imza atan O Hayat Benim dizisinin yayın günü değişmesiyle, dizinin hayranları erken final haberi gelme ihtimalini düşünmeye başlamıştı.

Sosyal medyada ve haber sitelerinde O Hayat Benim'in final yapacağı söylentilerine dizinin yapımcısı Pastel Filmden açıklama geldi. O Hayat Benim dizisinin sezon sonu olarak belirtilen Haziran ayına kadar devam edeceği ve çekimlerin tüm hızıyla yeni hikayeler ve karakterlerle sürdüğü Pastel Film adına Efe İrvül tarafından vurgulandı.

Can Sinan, Ali Ercivan Mert Meriçli'nin senaryo ekibinde yer aldığı, yönetmen koltuğunda ise Sadullah Şentürk'ün oturduğu O Hayat Benim  128. bölümüyle 11 Nisan Salı saat 20:00'de Fox ekranlarında olacak.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin