O Hayat Benim'de Gerilim Tırmanıyor!

Reyting rekorlarını alt üst eden Fox TV'nin uzun soluklu dizisi O Hayat Benim yarın akşam 20.00'da ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Detaylar haberimizde...

Sürprizlerle dolu bir sezon finalinin ardından ekranlara muhteşem bir dönüş yapan O Hayat Benim, izleyenleri ekran başına kitlemeye devam ediyor. Fox TV'nin uzun soluklu televizyon dizisi bir haftalık meraklı bekleyişin ardından yeni bölümüyle yarın akşam 20.00'da ekrana gelecek.

Fragmanlar Yayınlandı

O Hayat Benim izleyicilerinin beklediği fragmanlar Fox TV'de ve Fox TV resmi internet sitesinde yayınlandı. Yayınlanan fragmanlar heyecanlı bir bölümün sinyalini verirken yarın akşam dizide yaşanacak olaylara ışık tutuyor.

16-10/09/o-hayat-benim-104-bolum.Jpeg

O Hayat Benim 104. Bölümde Neler Yaşanacak?

Sıradışı hikayesiyle sevenlerinin gönlünde taht kuran O Hayat Benim'de yarın akşam izleyicilerin merak ettiği birçok soru cevap bulacak. Gerilimin giderek tırmandığı dizide Kenan ve Ateş yüzleşmek durumunda kalacak.

O Hayat Benim 104. Bölüm 1. Fragman

O Hayat Benim 104. Bölüm 2. Fragman

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin