Tatlı İntikam 25. Bölüm'de Neler Yaşanacak?

Kanal D'nin sevilen dizisi Tatlı İntikam 25. bölümüyle bu akşam 20.00'da ekrana gelecek. Tatlı İntikam 25. bölümde neler yaşanacak? Detaylar haberimizde...

Kanal D ekranlarının reyting rekorları kıran televizyon dizisi Tatlı İntikam, bu akşam 20.00'da ekrana gelecek. Peki, yeni bölümde neler yaşanacak?

Heyecanın daima dorukta olduğu, sürekli sürpriz gelişmelerin yaşandığı Tatlı İntikam yayınlanan her bölümüyle izleyenleri etkilemeyi başarıyor. Sıcak ve samimi hikâyesiyle kısa sürede kalbimizi kazanan Tatlı İntikam, bu akşam da izleyenleri büyüleyeceğe benziyor.

16-10/08/tatli-intikam-sinan-pelin.jpg

Pelin Sinan'ı Affedecek Mi?

Bu akşam 20.00'da Kanal D ekranlarında yayınlanacak Tatlı İntikam'da işler Pelin için daha da karışık bir hale geliyor. Sinan, Pelin'in kalbine gömdüğü duyguları ortaya çıkarmaya çalışıyor. Barış ise Pelin'e Sinan'ı hayatından çıkarması için büyük bir teklif yapmaya hazırlanıyor.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin