O Hayat Benim'den final açıklaması

O Hayat Benim dizisinin erken final yapıp yapmayacağı konusunda dizinin yapımcısından açıklama geldi!

Sibel Karagöl
23 Şubat 2017 - 21:52
İptal - Onay

Geçtiğimiz hafta yayınlanan haberlere göre O Hayat Benim dizisinde 'Ateş' karakterini canlandıran Keremcem'in  dizinin sezon sonu final yapacağını açıkladığı duyurulmuştu.

17-02/23/ohyt-1487875776.jpg

Bu haberler üzerine dizinin hayranları üzülmüş ve bir anda sosyal medyada geniş bir yer edinmişti. Bunun üzerine O Hayat Benim dizisinin yapımıcısı Pastel Film bu haberleri yalanlayan açıklaması da gecikmedi.

17-02/23/ohtbenm2.Jpeg

O Hayat Benim dizisinin yapımıcısı Pastel Film tarafından yapılan açıklamaya göre dizi hayatına kaldığı yerden devam edecek. Pastel Film bazı internet sitelerinde yer alan "O Hayat Benim dizisi final yapıyor" haberleri nin gerçeği yansıtmadığını ve dizinin haziran ayına kadar devam edeceğini duyurdu.

O Hayat Benim dizisinin gelecek bölümlerinde yeni hikayeler ve karakterlerle süreceğini de bildiren dizi heyecan dolu bölümleriyle FOX ekranlarında yerini almaya devam edecek.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin