Özel Kuvvetler dizisi oyuncu kadrosu ve konusu

Ekranlarda yerini almak için hazırlıklarına hızla devam eden dizi Özel Kuvvetler'in başrol oyuncuları kesinleşti. Hangi ünlü oyuncular Özel Kuvvetler dizisinde!

Sibel Karagöl
24 Şubat 2017 - 00:46
Gündem

Ekranlarda yerini almak için hazırlıklarına hızla devam eden dizi Özel Kuvvetler'in başrol oyuncularınının Atakan Arslan ve Tolga Sarıtaş olacağını daha önceki haberimizde duyurmuştuk.

 Dizinin oyuncu kadrosuna Tolga Sarıtaş, Çağan Atakan Arslan'dan sonra Güneşin Kızları dizisinde mükemmel performasıyla akıllara kazanan Emre Kınay ve en son Familya dizisinde rol alak Aybüke Pusat'ın da katılacağı kesinleşmiş olup dizinin kadrosunun tamamlanması için çalışmalar devam etmektedir.

17-02/24/zel2.jpg

Özel Kuvvetler Konusu

Yönetmen koltuğunda Yağız Akaydın’ın oturduğu Özel Kuvvetler'de Üsteğmen olan bir askerin nişanlısının teröristler tarafından öldürülmesiyle başlayan hikaye, teröristlere karşı savaşacak bir özel timin özel ve askeri hayatıyla devam edecek. İntikam yemini eden Üstteğmen'i hangi oyuncunun oynayacağı kesinleşmemesine rağmen, senaristliğini Ethem Özışık'ın üstlendiği Özel Kuvvetler'de aksiyon ve dramı aynı anda harmanlayacağına kuşkumuz yok. 

 17-02/24/zel3.jpg

Özel Kuvvetler dizisinde kadın başrolünde Familya dizisinde izleyicisi karşısına çıkan Aybüke Pusat yer alacak. Doktor Hande karakterine can verecek Pusat'ın, dizideki tek kadın başrol olarak tüm ilgiyi üzerine çekeceğine inanıyoruz. 

17-02/24/aybk.jpg

Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak Özel Kuvvetler dizisi Mart ayında izleyicisiyle buluşacağı duyuruldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin