O Kız dizisine sürpriz bir oyuncu katılıyor!

Kanal D'nin Content House imzalı dizisi O Kız'a yeni bir isim dahil oldu. O Kız'ın 7. Bölümüne hangi oyuncu dahil oldu? O Kız'ın yeni bölümünde neler olacak? O Kız Doruk kimdir? Ali Öner kimdir?

Volkan Usta
01 Kasım 2022 - 09:52
Yeni Bölüm

Kanal D’nin, yapımı Content House tarafından gerçekleştirilen ve ekrana gelen her bölümü ile izleyiciden tam not alan dizisi O Kız, her çarşamba akşamı yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkıyor.


Başrollerinde Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları,Cengiz Orhonlu, Dilin Döğer, Macit Koper gibi ünlü isimlerin bulunduğu dizinin kadrosuna yeni bir oyuncu daha dahil oldu.

Yakışıklı oyuncu Ali Öner O Kız dizisinin kadrosuna katıldı. Doruk karakteriyle ekibe dahil olan Öner, dizideki dengeleri değiştirecek gibi gözüküyor. Ali Öner, daha önce Mahrem, Teşkilat ve Seni Kalbime Sakladım gibi dizilerde karşımıza çıkmıştı.

O Kız yeni bölümleri ile her çarşamba akşamı Kanal D’de…

İLGİLİ İÇERİK

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin