O sosyal medya fenomeni Kraliçe dizisinde oynayacak!

Kanal D'nin yeni çıkacak iddialı projesi Kraliçe, o sosyal medya fenomenini oyuncu kadrosuna dahil etti! Peki hangi sosyal medya fenomeni Kraliçe'de yer alacak? Kraliçe dizisi ne zaman yayınlanacak? Oyuncu kadrosunda kimler var? Kraliçe dizisi uyarlama mı? Başrol oyuncuları kimler? Ecenaz Üçer kimdir?

Mednova Yapım'ın yeni dizisi Kraliçe için çekimler yeniden başlamışken oyuncu kadrosuna bir kişi daha eklendi. Peki Kraliçe dizisinin oyuncu kadrosuna hangi sosyal medya fenomeni dahil oldu?

İşte detaylar!

Güçlü oyuncu kadrosuyla şimdiden merak uyandıran Kraliçe dizisi, oyuncu kadrosuna sosyal medya fenomeni Ecenaz Üçer'i ekledi!

23-02/22/317178219_447873214178545_5122148626378201998_n-1677077193.jpg

Kraliçe'nin konusu ne? Uyarlama mı?

Amerikan Yapım Queen Sugar'dan uyarlanan Kraliçe dizisi, eşi Deniz ve kızı Rüya’yla güzel bir evliliği olan Ateş Akça’nın mutluluğuna tecavüz skandalı gölge düşürecek. İpek adlı escort bir kızın ortaya çıkıp birden fazla basket takımının oyuncusu tarafından tecavüze uğradığının söylemesi Kraliçe dizisindeki olayları başlatacak. Kendisine kraliçe gibi davranan eşi Ateş’e yapılan bu suçlama Deniz’in hayatını karartacak.

Kraliçe dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?

Amerikan Yapım'ında Oprah Winfrey'ın başrolde olduğu Kraliçe dizisinde: Cihat Tamer - Galip, Burcu Özberk - Deniz, Gökhan Alkan - Ateş, Selin Şekerci - Zeynep ve Özgün Karaman - Ali karakterine hayat verecek. Ayrıca Ateş ve Deniz'in kızları Rüya'yı Gülşehri Mina Kekeç canlandıracak.

Ecenaz Üçer kimdir? Kaç yaşında?

Enes Batur'un sevgilisi olduğu iddiaları ile gündeme gelen 23 yaşındaki Ecenaz Üçer, Eskişehir'de dünyaya geldi. Bilgi Üniversitesi Televizyon Haberciliği Bölümünde öğrenim gören Ecenaz Üçer, 'Aşkımızın Son Tekmesi, 'Kafalar Karışık' ve 'Üç Harflilerin Musallat Olduğu Büyülü Konakta Ruh Çağıran Gençlerin Hazin Hikayesi' gibi yapımlarda boy gösterdi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin