"Öğrenci Evi" dizisinin kadrosuna Serra Pirinç de dahil oldu!

Yeni dizi Öğrenci Evi'ne yeni oyuncu katıldı.

Merve Mutlu
08 Aralık 2020 - 10:38
Gündem

Acun Ilıcalı'nın yeni dijital içerik platformu olan ve yılbaşında faaliyete geçmesi planlanan Exxen'in dizi projelerinden biri olan Öğrenci Evi'nin çalışmaları hız kazandı. Cast çalışmaları süren diziye bir yeni oyuncu daha dahil oldu.

20-12/08/exxen.jpg

Dizi, reality show, müzikal, yarışma, belgesel, çocuk projeleri gibi içeriklere ev sahipliği yapacak olan platformda yer alacak birçok içerik belli olurken o dizilerden birinin çalışmaları hız kazandı. Tims&B'nin imza atacağı Öğrenci Evi dizisi de platformun öne çıkan projeleri arasında. Doğa Can Anafarta'nın yönetmen koltuğuna oturacağı gençlik dizisi: Bertan Asllani, Baran Bölükbaşı, Zülal Sude Güler, Ceren Balcı ve Samet Kaan Kuyucu gibi isimleri kadroda bir araya getirdi.

"Öğrenci Evi" dizisinin kadrosuna Serra Pirinç de dahil oldu!

20-12/08/serra-p.jpg

Genç isimleri başrolde bir araya getiren yeni dizi projesi, 1 Ocak'tan itibaren yayın hayatına başlayacak olan Exxen'de yayınlanacak. Dizinin kadrosuna katılan yeni isim de Serra Pirinç oldu. Oyuncu daha önce Bizim Hikaye, Vuslat ve Mucize Doktor dizilerinde rol almıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin