Ramo dizisinin Fidan'ı İdil Fırat diziden ayrılıyor!

Sevilen dizinin kadrosunda bir ayrılık yaşandı.

Merve Mutlu
08 Aralık 2020 - 11:40
Gündem

Başrollerini Esra Bilgiç ile Murat Yıldırım'ın paylaştığı ve Show TV’nin beğeniyle takip edilen dizisi haline gelen Ramo, BKM Yapım imzası ile yeni sezonuyla yeniden ekranlarda olmaya devam ediyor. Birbirinden heyecanlı bölümleri izleyicilerle buluşan dizinin kadrosunda ayrılık yaşandı. 

20-12/08/ramo.jpg

Yönetmenliğini M.Çağatay Tosun, senaristliğini Toprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu ve Birol Tezcan'ın üstlendiği dizi oyuncu kadrosunda: Cemre Baysel, Görkem Sevindik ve İlhan Şen'in ayrıldığı dizi, Burcu Cavrar, Sacide Taşaner, Ayça Koptur, Ruhi Sarı gibi isimlerle yoluna devam ederken Olgun Şimşek, Yunus Emre Terzioğlu ve Devrim Özkan kadroya yeni sezonda dahil olmuştu. En son Gözde Kaya'nın kadrosuna adını yazdırdığı dizi tüm hızıyla devam ediyor.

Ramo dizisinin Fidan'ı İdil Fırat diziden ayrıldı!

20-12/08/ramo-24.jpg

Çekimleri Adana'da yapılan ve koronavirüs salgını nedeniyle setlerine ara verilen dizi, yeni sezonda hikayesini İstanbul sokaklarına taşıyarak heyecanı artırmayı başarmıştı. Dizinin 4 Aralık akşamı yayınlanan son bölümünde Yavuz'un Ramo'ya attığı mesajı gören Fidan buluşma adresine gitmiş, evin kapısının açılmasının ardından bombanın patlaması üzerine dizinin sevenleri tarafından Fidan'ın ölüp ölmediği merak konusu olmuştu. Ramo'nun yeni bölüm fragmanında görülen cenaze sahnesi de bu bilgiyi doğruluyor. Fidan'ın ölümü ile İdil Fırat da diziden ayrılmış oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin