Öğretmen 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde neler olacak?

Fox ekranlarının yeni dizisi Öğretmen'in yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı.

Merve Mutlu
05 Mart 2020 - 12:43
Yeni Bölüm

Başrolünde İlker Kaleli'nin, idealist bir fizik öğretmeni olan Akif karakteri ile yer aldığı Öğretmen dizisinin ilk bölümü geçtiğimiz akşam izleyici ile buluştu. Gözleri yeni bölüme çeviren dizinin 2. bölüm fragmanı da izleyici ile buluştu. 

20-03/05/akif-hoca.jpg

Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Doğa Özüm, Ezgi Gör, Efekan Can, Ramazan Demir, Şerif Erol, Serhat Kılıç ve Serkan Keskin gibi isimleri de kadrosunda bir araya getiren Öğretmen dizisinin ilk bölümü AB'de 10.16 ile 1., ABC1 9.10 ile 3., Total'de ise 7.92 ile 3. olarak büyük bir başarı yakaladı. 

Öğretmen dizisi 1. bölümde neler oldu?

Dizi, Akif öğretmenin aşık olduğu Zeynep hocanın Küçükkapı Lisesi'ndeki ilk öğretmenlik günü ve yapılan evlilik teklifi ile başlıyor. Aradan 1 yıl geçtiğinde ise aynı okulda Akif hocayı görüyoruz. Fizik hocası Akif hoca okulda göreve başladığında ise Zeynep'in bir kaza geçirdiğini ve bir süredir komada olduğunu anlıyoruz. 

20-03/05/retmen-akif.jpg

Okulda son derece popüler olan atletizmde kazandığı başarılarla gurur duyulan bir öğrenci olan Rüya ile Akif hocanın iyi anlaştıklarını hatta yarışmalarda doping yaptığı ve antrenörü ile ilişki yaşadığı iddia edilen Rüya'nın bunları Akif hocaya anlatarak yalan olduğunu söylemesi de dikkat çekiyor. Bir süre sonra Rüya intihar ediyor ve tüm sınıf ona arkasını döndüğü gibi bir kez daha sessizliğe gömülüyor. Ona zorbalık eden koca bir sınıf ise Akif hocanın radarına giriyor ve Rüya'nın ailesi ile görüşerek ona bunu yapanları yani intihara teşvik edenleri bulmak için 3 aylık bir hazırlığın ardından bütün sınıfı rehin alıyor...

Öğretmen yeni bölümde neler olacak?

20-03/05/akif-hoca.png

Dizinin ilk bölümünün sonunda sınıfa bir ders vermek isteyen Akif hoca, Tuğrul'u bıçaklamış ve herkesi korkutmuştu. Ancak bu bıçaklamanın gerçek olmadığı ve Tuğrul'u bir odaya kapatarak herkesin üzerindeki korku halini devam ettirmeye çalıştığı düşünülüyor. Tüm sınıf da bu düşünceye kapılarak Tuğrul'un olduğu odanın kapısını zorlamaya devam ediyor. 

Dışarıda bekleyen polisler ise Akif hocanın derdini anlamaya çalışıyorlar. Akif hoca ise tek derdinin çocuklara erdemli bir yaşamı öğretmek olduğunu vurguluyor. 

Öğretmen 2. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin