Öğretmen Akif (İlker Kaleli) kimdir? Daha önce rol aldığı diziler...

Fox ekranlarının yeni dizisi Öğretmen'in oyuncuları da hikayesi kadar merak topluyor. Öğretmen dizisi Akif kimdir? Gerçek adı nedir? Yaşı, dizileri.. İşte tüm merak edilenler!

Merve Mutlu
04 Mart 2020 - 14:00
Yeni Bölüm

Oyuncu kadrosunda: İlker Kaleli'den Ceren Moray'a, Afra Saraçoğlu'ndan Şerif Erol'a Efekan Can'dan Ezgi Gör'e birçok başarılı ve sevilen ismin kadrosunda yer aldığı Öğretmen dizisi bu akşam Fox ekranlarında başlıyor. 

Öğretmen Akif kimdir?

20-03/04/retmen-dzisi-akif.jpg

Akif öğretmen son derece erdemli bir insandır. Çocuklara da erdem aşılamak isteyen idealist bir öğretmendir. Öğrencilerine bir “insanlık dersi” vermek isteyen fizik hocası, bilinen ders anlatma yollarından daha farklı bir yol kullanmaktadır. 

Öğretmen dizisinde Akif karakterini İlker Kaleli canlandırmaktadır.

İlker Kaleli kimdir?

20-03/04/ilker-kaleli.jpg

lker Kaleli 1984 doğumludur. Ünlü oyuncu İstanbul'da doğmuştur fakat daha sonra eğitim almak için Londra'ya taşınmış ve orada yaşamıştır. Üniversiteden mezun olan İlker Kaleli, DJ ya da şarkı yazarı olarak kariyer yapmayı planlarken, birkaç oyunculuk teklifi alınca fikrini bu yönde değiştirmiş. Oyunculuk eğitimi için Londra'ya taşınan İlker Kaleli 2011 yılında LAMDA'dan mezun olmuştur. Kanal D ekranlarında yayınlanan Kayıp Şehir dizisinde oynayan karizmatik oyuncu, lisans eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul'da yaşamaya başlamıştır. Oyuncunun çıkış yaptığı asıl dizi Poyraz Karayel olmuştur. Birçok reklam ve TV programında yer alan İlker Kaleli kariyerini dizi oyuncusu olarak sürdürüyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin