Öğretmen dizisi Zeynep (Ceren Moray) kimdir?

Fox ekranlarının merakla beklenen yeni dizisi Öğretmen bu akşam izleyici ile tanışacak. Öğretmen dizisi Zeynep kimdir? Gerçek adı, yaşı, dizileri... İşte tüm merak edilenler!

Merve Mutlu
04 Mart 2020 - 15:00
Yeni Bölüm

Oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı ve hikayesi ile de merak uyandıran Öğretmen dizisi bu akşam izleyici ile tanışacak. Başrolünde İlker Kaleli'nin yer aldığı Öğretmen dizisinde Zeynep kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenler..

Öğretmen dizisi Zeynep kimdir?

20-03/04/retmen-zeynep.png

Akif hocanın aşık olduğu kadındır. Zeynep de ona aşıktır. Evlenme kararı alırlar ancak daha sonra hiç umulmadık şeyler yaşanmaya başlar. Zeynep de bir öğretmendir. 

Öğretmen dizisinde Zeynep karakterini Ceren Moray canlandırmaktadır. 

Ceren Moray kimdir?

20-03/04/ceren-moray.jpg

1985 doğumlu oyuncu Ceren Moray İstanbul‘da dünyaya gelmiştir. Haliç Ünv. Konservatuvar Tiyatro Bölümü mezunu Ceren Moray Serseri Aşıklar, Dayı, Nefes Nefese, Doktorlar ve Kavak Yelleri adlı dizilerde rol almıştır. Kavak Yelleri dizisinde Su karakteri ile büyük beğeni toplamayı başaran Ceren Moray baba tarafından Diyarbakır, anne tarafından ise Kastamonu‘ludur. En son Avlu dizisinde Azra karakterine hayat vermiştir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin