Öğretmen dizisi uyarlama mı? Dizinin orijinalinde neler oldu?

Fox ekranlarının yeni dizisi Öğretmen hangi diziden uyarlama?

Merve Mutlu
18 Şubat 2020 - 11:04
Gündem

Fox ekranlarında çok yakında başlaması planlanan ve yayınlanan tanıtımları ile büyük dikkat çeken yeni dizi Öğretmen, izleyiciler tarafından merak ediliyor. "Öğretmen dizisi uyarlama mı?" sorusu da izleyicilerin en çok merak ettikleri arasında yer alıyor.

20-02/18/retmen-dizisi.jpg

Başrolünde idealist bir öğretmen olan Akif karakteri ile uzun süredir ekranlarda yer almayan sevilen oyuncu İlker Kaleli'nin yer alacağı: Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Efekan Can, Ezgi Gör, Şerif Erol, Serkan Keskin ve Serhat Kılıç gibi isimlerin de kadrosunda bir araya geldiği Öğretmen dizisi, MEDYAPIM ve MF Yapım tarafından ortak hazırlanan bir uyarlama dizi. 

Öğretmen dizisi hangi diziden uyarlama?

20-02/18/mr-hiragi.png

Merak uyandıran tanıtımları yayınlanan dizi, Mr. Hiiragi's Homeroom dizisinden uyarlandı. 10 bölümlük bir Japon dizisi olan bu dizi Masaki Suda, Mei Nagano, Moka Kamishiraishi, Ryota Katayose, Mio Imada, Fuju Kamio, Rina Kawaei, Miu Tomita, Mayu Hotta, Ayumu Mochizuki, Akane Hotta, Jin Suzuki, Yûki Imai, Mikoto Hibi, Riku Hagiwara, Seiichi Tanabe, Tsuchimura Kaho, Yanai Yumena, Kippei Shiina, Takara Sakumoto, Eisuke Sasai, Kohei Otomo, Yasuyuki Maekawa, Asuka Kawazu, Akihiro Kimura, Shô Kasamatsu, Yuka Motohashi gibi isimlerden oluşan oyuncu kadrosu ile yayınlandı ve büyük beğeni topladı. 

Mr. Hiiragi's Homeroom'da neler oldu?

20-02/18/mr-hi.png

Dizinin başrolü olan öğretmen, mezuniyetten 10 gün kadar önce, her şey sorunsuz bir durumdayken 29 öğrencisini toplayarak, "Bu andan itibaren sen benim rehinelerimsiniz." diyor. Kampüste yaşanan bir patlamanın ardından okuldaki ilişki suçlu ve rehine ilişkisine dönüşüyor. Aylar önce sınıflarındaki bir arkadaşlarının sessiz sedasız intiharına susan ve bu gerçeğe sırtlarını dönen öğrencilere ders vermek isteyen hoca, öğrencileri rehin alarak daha sonra da aralarında zincirleme olayların ortaya çıkmasına neden olur. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin