Yasak Elma 70. bölüm fragmanı yayınlandı! Neler olacak?

Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Merve Mutlu
18 Şubat 2020 - 10:48
Gündem

Başarılı isimlerden oluşan oyuncu kadrosunda Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece ve Nesrin Cavadzade'nin yer aldığı, Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 

20-02/18/leylaa.png

Entrika dolu dizinin 69. son bölümü geçtiğimiz akşam yayınlandı ve büyük heyecan yarattı. Leyla ile Halit ilişkisinin devam ettiği son bölümde, Leyla hamile olduğu yalanını attı ve daha sonra da Şahika'nın aklıyla bebeği Halit istemediği için aldırdığını söyleyerek prim yaptı. Nadir ise Yıldız'a hazırladığı sürpriz doğum günü partisi ile gönülleri kazanırken, bölümün sonunda Yıldız'dan evlilik teklifine de evet cevabını duydu.

Yasak Elma 70. bölümde neler olacak?

20-02/18/halit.png

Yıldız bir anlık sinirle kabul ettiği evlilik teklifinden pişman oluyor. Leyla'nın hamileliğinin öfkesi ile aldığı bu karardan caymaya çalışırken, Ender de Leyla'yı göndermek için elinden geleni yapıyor. Leyla'nın kürtaj yaptırdığını iddia ettiği kişinin de Leyla'nın kendisini tuttuğunu Halit'e söylemesi ile Leyla devri sona eriyor. 

Şirketi oldukça kötü bir durumda olan Halit, Afrika'dan aldıkları kağıtların değersizleşmesi ile her şeyini kaybediyor. 

Yasak Elma 70. yeni bölüm fragmanı yayınlandı:

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin