Öğretmen dizisinden yeni tanıtım!

Fox'un yeni dizisi Öğretmen'den yeni tanıtım yayınlandı.

Merve Mutlu
18 Şubat 2020 - 09:48
Gündem

Başrolünde, uzun zamandır projelerde yer almayan İlker Kaleli'nin yer aldığı, Mr. Hirragi's Homeroom dizisinden uyarlanan yeni dizi Öğretmen'in yeni tanıtımı yayınlandı. 

20-02/18/retmen-n-1582017793.png

Medyapım ve MF Yapım ortak çalışması ile hazırlanan ve Fox ekranlarında çok yakında yayında olacak olan dizi, yeni tanıtımı ile de büyük beğen topladı. Merak uyandıran yeni dizinin yeni tanımınında Akif öğretmenin: "Şu andan itibaren artık öğretmen öğrenci değiliz. Şu andan itibaren sizler benim rehinemsiniz." sözleri ise heyecanı daha da artırdı. 

20-02/18/retmen-dizisinden.png

Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Efekan Can, Ezgi Gör, Şerif Erol, Serkan Keskin ve Serhat Kılıç gibi isimleri kadrosunda bir araya getiren dizinin tanıtımında: öğrenciler, öğretmenlerinin bu sözlerinin ardından büyük bir korku yaşıyorlar. Başta inanmayan öğrenciler, okulda yaşanan patlama ve kapıların kilitlenmesi ile gerçekle yüzleşiyorlar ve gerçek birer rehine olduklarını anlıyorlar...

Öğretmen 2. tanıtım:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin