Öğretmen dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Yeni dizi Öğretmen'in yeni sezonundan tanıtım geldi.

Merve Mutlu
17 Eylül 2020 - 10:04
Gündem

Fox TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve birkaç bölüm sonra koronavirüs salgını nedeniyle setlerin durmasının ardından yayın hayatına ara veren Öğretmen dizisinin yeni sezonundan ilk tanıtım nihayet yayınlandı. 

20-09/17/afra-sarac.png

Başrolünde idealist bir öğretmen olan Akif hoca karakteri ile İlker Kaleli'nin yer aldığı ve Şerif Erol, Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Serhat Kılıç, Serkan Keskin gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı dizi, en son 25 Mart'ta 4. bölümüyle Fox TV'de ekranlara gelmişti. Mayıs 2021’ de 36. bölümüyle final yapmasına karar verilen dizinin yeni bölüm tanıtımı heyecanı artırdı.

Öğretmen yeni sezonu ne zaman başlayacak?

20-09/17/retmen.png

Yeni sezonu merakla beklenen ve Mr. Hiragi’s Homeroom’dan uyarlanarak hazırlanan sevilen dizinin yeni sezon tanıtımı yayınlandı. Çarşamba akşamları yayınlanan dizinin ne zaman yeni sezonuyle merhaba diyeceği ise henüz bilinmiyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin