Merve Mutlu
01 Ekim 2020 - 10:57
Gündem

Yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği ve yönetmen koltuğunde Nadim Güç'ün yer aldığı yeni dizi projesi Kimsesizler, olay yaratan tanıtımın ardından tartışmalara neden olmuş ve şikayet almıştı. RTÜK incelemesine giren dizinin adı değişti.

20-10/01/ocukluk-dizisi.png

Yapımcı Fatih Aksoy'un üstlendiği dizi: Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özberk gibi başarılı isimlerin yanı sıra Beren Gökyıldız ve Kübra Süzgün gibi başarılı çocuk oyuncuları da başrolde bir araya getirirken Aslıhan Gürbüz'e de teklif götürüldü.

Olay yaratan Kimsesizler dizisinin adı değişti! "Çocukluk" geliyor!

20-10/01/ocukluk.png

Yayınlanan tanıtımdaki replikler ve çocuklara karşı yuvadaki tavır nedeniyle RTÜK'e çok sayıda şikayette bunulan dizinin yapımcısı Fatih Aksoy, şikayetlerle ilgili "Dizi izlendiğinde herkes biz de koruyucu aile olabilir miyiz diyecek. O yüzden hikâyede bir değişiklik yapmadık" diyerek diziyi savunmuştu. İçeriğin değişip değişmediği henüz bilinmiyor ancak tanıtımları yayınlanmasına rağmen isminde değişikliğe gidildi ve "Çocuklar" adını aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin