İbo Show'un ilk konukları belli oldu!

Uzun bir aradan sonra İbo Show yeniden başlıyor.

Merve Mutlu
01 Ekim 2020 - 09:48
Gündem

Bir zamanlar televizyon ekranlarında fırtınalar estiren ve birbirinden ünlü ve sevilen konukları ile keyifli anlar yaşatan İbo Show, 9 yıllık aranın ardından yeniden televizyon ekranlarına dönüyor. İbrahim Tatlıses'in sunacağı Show programının provaları başladı. 

20-10/01/ibo-show.png

1993 yılında başlayan ve ilk sezonu Kanal 6'da yayınlandıktan sonra Star, Atv, Beyaz TV gibi kanallarda da devam eden İbo Show, Global Medya yapımcılığında yeniden ekranlara dönüyor. Yaşadığı silahlı saldırı sonrası sahnelere ve ekranlara ara veren İbrahim Tatlıses'i geri döndüren programın Aralarında Tarkan ve Sezen Aksu'nun da olduğu dev isimleri konuk almak istediği biliniyor. Eğer bir değişiklik olmazsa programın açılış konukları da oyuncu Şafak Sezer ile Türkiye'nin güçlü seslerinden Sibel Can olacak.

Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan programın yakın bir zamanda provalarını tamamlayacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin