Olcay Kavuzlu Hay Sultan dizisinin kadrosuna katıldı!

Hay Sultan dizisinin kadrosuna yeni bir isim daha katıldı.

Merve Mutlu
09 Mart 2020 - 12:31
Gündem

Çetin Tekindor, Kerem Arslanoğlu, Cemal Toktaş, Gülper Özdemir ve Kevork Malikyan gibi isimleri bir araya getiren Hay Sultan dizisinin hazırlıkları devam ediyor. 

20-03/09/etin-tekindor.png

"Mehmed: Bir Cihan Fatihi"  dizisinin ardından ekranlara ara veren usta oyuncu Çetin Tekindor'un başrolde olacağı Akli Film imzalı yeni dizi HAy Sultan dizisinin kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor. Sedat İnci'nin yönettiği dizide Hz. Geylani'yi canlandıracak olan Tekindor'un yeni dizisine yeni katılan oyuncu Olcay Kavuzlu oldu. Kavuzlu dizide Badavun karakterini canlandıracak.

Dizi, her hafta 2 bölümü ile ekranlarda olacak. 

Olcay Kavuzlu kimdir?

20-03/09/olcay.jpg

1991'de H.Ü. Ankara Devlet Konservatuarı'ndan mezun olan sanatçı aynı sene Trabzon Devlet Tiyatrosu'nda göreve başladı. Bursa Devlet Tiyatrosu'nda görev yaptıktan sonra, 1996'da Ankara Devlet Tiyatrosu'na atandı. Hala Ankara Devlet Tiyatrosu'nda görevini sürdüren sanatçı, 2008-2009 sezonunda da Ankara Devlet Tiyatrosu sahnelerinde Kontrabas ve Uçurtmanın Kuyruğu ile sevenleri ve tiyatro aşıklarıyla buluşmaktadır.

Tiyatro çalışmalarının yanı sıra Unutma Beni'de Şerif karakterini canlandıran Olcay Kavuzlu, ayrıca TRT'de seslendirme çalışmalarını da sürdürmektedir...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin