Sefirin Kızı Kahraman Boz kimdir? Gerçek adı nedir?

Star TV'nin sevilen dizisi Sefirin Kızı'nın oyuncuları da konusu kadar seviliyor. Sefirin Kızı'nın yeni oyuncusu Kahraman Boz kimdir? İşte tüm merak edilenler...

Merve Mutlu
09 Mart 2020 - 13:12
Gündem

Başrollerinde Neslihan Atagül ve Engin Akyürek'in yer aldığı, destansı bir aşk hikayesinin konu edildiği Sefirin Kızı dizisinin oyuncuları ve hikayesi izleyiciler tarafından oldukça beğeniliyor. Nare ve Sancar'ın hikayesine yeni katılan Kahraman Boz kimdir? Gerçek adı, yaşı, dizileri... İşte tüm merak edilenler!

Sefirin Kızı Kahraman Boz kimdir?

20-03/09/kahraman-boz-kimdir.png

Muğla'nın sayılı zenginlerinden biri olan Kahraman Boz, Sancar ve Gediz'in baş düşmanıdır. İkiliye olan düşmanlığı çok eskiye dayanan Boz'un gelişi dengeleri alt üst edecek.

Sefirin Kızı dizisinde Kahraman Boz karakterini Bülent Şakrak canlandırmaktadır. 

Bülent Şakrak kimdir?

20-03/09/bulent-sakrak-1583747843.jpg

1996'da Kartal Sanat İşliği Tiyatrosu'nda oyunculuk mesleğine başlamıştır.1998 yılında İ.Ü. Tiyatro Bölümü'nü kazandı. Müjdat Gezen Tiyatrosu, Yayla Sanat Merkezi Tiyatrosu, Kartal Sanat İşliği Tiyatrosu'nda oyunculuk yaptı. Halen Kenter Tiyatrosu'nda oyunculuk mesleğini sürdürüyor. Oyunculuk kariyeri boyunca Yılan Hikayesi, Bizim Aile, İki Arada, Pembe Patikler, Kınalı Kar, Kısmet, Sensiz Olmuyor, Zeliha'nın Gözleri, Ayrılsak da Beraberiz gibi projelerde yer aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin