Barış Arduç Çukur dizisinde! Arık Böke geliyor!

Ekranların sevilen ismi Barış Arduç Çukur dizisinin kadrosuna katıldı.

Merve Mutlu
09 Mart 2020 - 13:54
Gündem

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin yer aldığı, Hazal Subaşı, Damla Sönmez ve Nejat İşler'in de yeni sezonda kadrosuna dahil olduğu fenomen dizi Çukur'un oyuncu kadrosuna, ekranların oldukça sevilen isimlerinden biri daha katıldı. 

20-03/09/baris-arduc-cukurda.jpg

En son başrolünü Burcu Biricik ile paylaştığı Kuzgun dizisi ile kamera karşısına geçen ve daha önce dizinin başrolü olan Yamaç karakterini oynamak için teklif alan Barış Arduç, Çukur dizisinin kadrosuna dahil oldu. Nejat İşler'in canlandırdığı Çağatay Erdenet'in küçük kardeşi olan Arık Böke Erdenet karakteri ile diziye dahil olacak olan oyuncunun dizinin hikayesinde önemli bir yer tutacağı konuşuluyor. 

Çukur'un Arık Böke'si Barış Arduç kimdir?

20-03/09/baris-arduc.jpg

9 Ekim 1987 yılında doğan Barış Arduç Ekol Drama’da oyunculuk eğitimi aldı. Yüzme, futbol ve dalgıçlık sporları ile uğraşan Arduç fotomodellik ve dublaj sanatçılığı da yaptı. Ömür Gedik’in Paramparça klibinde oynadıktan sonra dizilerde rol almaya başladı. Kiralık Aşk dizisi ile büyük bir çıkış yapan oyuncu daha sonra da Kuzgun adlı projede yer aldı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin