Zemheri dizisi final yapıyor! Son bölüm ne zaman?

Show TV'nin yeni dizisi Zemheri ekranlara veda ediyor.

Merve Mutlu
09 Mart 2020 - 16:39
Gündem

Oyuncu kadrosunda: Caner Cindoruk, Alperen Duymaz ve Ayça Ayşin Turan'ın yanı sıra; Zerrin Tekindor, Hazal Filiz Küçükköse ve Eylül Kandemir gibi isimlerin de yer aldığı ve Show TV ekranlarında yayınlanan Zemheri dizisinden kötü haber geldi.. 

20-03/09/zemheri-dizisi.jpg

Ay Yapım imzasıyla hazırlanan ve çekimlerine 1 Kasım'da başlanan dizi, Hilal Saral yönetmenliğinde ve Sema Ergenekon da senaristliğinde ekranlara taşınıyor. Çarşamba akşamları yayınlanan dizi için ise hayranlarını üzecek bir haber geldi..

Zemheri dizisi final yapıyor!

20-03/09/zemheri.jpg

15 Ocak'ta başlayan ve şu ana dek 8 bölümü yayınlanan Zemheri dizisi, kulislerde konuşulanlara göre: 18 Mart akşamı yayınlanacak olan olan 10. bölümü ile ekran macerasını sonlandıracak. Bir süredir düşüşte olan reytingleri habercisi olduğu bu durum oyuncuların fanlarını üzecek gibi duruyor... 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin