Manifest 2. sezon 9. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Stone ailesinin evinin dışındaki fırtına hiddetlenmektedir... Manifest yeni bölümde neler olacak? Manifest 2. sezon 9. bölüm yayın tarihi, konusu, fragmanı ve fotoğrafları...

NBC kanalının gizem-doğaüstü türündeki dizisi "Manifest" son olarak sezonun sekizinci bölümü "Carry On" ile ekranlara geldi.

MANIFEST 2. SEZON 8. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yayınlanan son bölümde; Ben, yıkıcı bir trajedinin ardından umutsuzluğa düşmüş kötü haldeki Olive ile iletişim kurmaya çalışır ve birlikte ilahi bir çağrının izlerini takip ederler. Şüpheye düşen Michaela, Jared'in sadakatini sorgulamaya başlar. Saanvi ise herkesin yaşamının gidişatını değiştirebilecek tıbbi bir buluş sağlamıştır ancak bu buluşun kendi üzerinde bazı olumsuz etkileri baş göstermeye başlar.

20-03/09/manifest-2x09-foto2.jpg

MANIFEST 2. SEZON 8. BÖLÜM REYTİNGLERİ NASIL ÇIKTI?

Dizi, Nicole Rubio'nun yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun sekizinci bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.7 reyting oranı ve 3.64 milyon izleyici rakamlarını elde ederek sezon ortalamasına yakın bir ekran performansı sergiledi.

İzlenme oranları yeni bir sezon onayı daha almasına yetebilecek seviyede ilerleyen Manifest'in ikinci sezonu 13 bölümden oluşuyor.

MANIFEST 2. SEZON 9. BÖLÜM NE ZAMAN?

Matthew Lau & MW Cartozian Wilson'un senaryosunu kaleme aldığı sezonun dokuzuncu bölümü "Airplane Bottles" 09 Mart 2020 Pazartesi akşamı NBC ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-03/09/manifest-2x09-foto3.jpg

MANIFEST 2. SEZON 9. BÖLÜM KONUSU

Stone ailesinin evinin dışındaki fırtına hiddetlenip evin içindeki endişe iyice artarken Olive (Luna Blaise) asırlık bir metinde telaş içinde anlam ve cevaplar arar.

Bu arada Michaela (Melissa Roxburgh) iş yerinde beklenmedik bir incelemeyle karşı karşıya kalırken; Zeke (Matt Long), labaratuvardaki araştırması tehlikeli bir hal alan Saanvi'nin (Parveen Kaur) yardımına koşar.

MANIFEST YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

20-03/09/manifest-2x09-foto4.jpg

20-03/09/manifest-2x09-foto5.jpg

20-03/09/manifest-2x09-foto6.jpg

20-03/09/manifest-2x09-foto7.jpg

20-03/09/manifest-2x09-foto8.jpg

"Manifest" (NBC) 2. sezon 9. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin