Breeders 1. sezon 3. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Martin Freeman'lı komedi dizisi Breeders'in yeni bölümünde neler olacak? Breeders 1. sezon 3. bölüm konusu ve fragmanı...

Martin Freeman'ın başrolünde yer aldığı FX & Sky One ortak yapımı komedi dizisi "Breeders" geçtiğimiz hafta çift bölümle ekran serüvenine başladı.

BREEDERS EKRAN SERÜVENNE BAŞLADI!

Ebeveyn ve çocuk ilişkisindeki "hem sever hem döverim" ikilemine odaklanan, çocuklarına karşı son derece sinirli durumdaki ebeveynlerin aynı anda onları ne kadar sevdikleri paradoksu üzerine eğilen bir ebeveynlik komedisi olan Breeders'in yayınlanan ilk iki bölümünde; Paul geceyi kendi öfkesiyle savaşarak geçirirken bir de çocukların uyumamasıyla baş etmeye çalışır. Bu arada Ally'nin bir süredir görüşmediği babası Michael'ın kapılarına dayanması sonrasında aile aslında üçüncü bir çocuğu eve kabul eder!

20-03/10/breeders-foto1.jpg

BREEDERS 1. SEZON 1-2. BÖLÜM REYTİNGLERİ NASIL ÇIKTI?

Dizi, Ben Palmer'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun ilk bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.12 reyting oranı ve 0.328 milyon izleyici; sezonun ikinci bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.09 reyting oranı ve 0.212 milyon izleyici rakamlarını elde etti.

Breeders'in ilk sezonu toplam 10 bölümden oluşuyor.

BREEDERS 1. SEZON 3. BÖLÜM NE ZAMAN?

Simon Blackwell'in senaryosunu kaleme alıp, Ben Palmer'ın (The Inbetweeners, SunTrap) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun üçüncü bölümü "No Accident" 09 Mart 2020 Pazartesi akşamı FX ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-03/10/breeders-poster-1583188593.jpg

BREEDERS 1. SEZON 3. BÖLÜM KONUSU

Ally, Michael'ın evdeki mevcudiyetine alışmaya çalışmayı sürdürürken; annesine kasten zarar verdiğinden şüphelenilen Paul, kazaya eğilimli oğlunun sık sık yaralanmalarının aslında onun hatası olup olmadığını sorgulamaya başlar.

Oyuncu Kadrosu: Martin Freeman (Paul), Daisy Haggard (Ally), Michael McKean (Michael), George Wakeman (Luke), Alun Armstrong (Jim), Joanna Bacon (Jackie), Jayda Eyles (Ava), Patrick Baladi (Darren) ve Stella Gonet (Leah)

"Breeders" (FX) 1. sezon 3. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin