"Ölene Kadar" dizisinde İbrahim Çelikkol'un partneri hangi güzel isim oldu? Kanal D'den açıklama geldi!

Ekranların sevilen isimlerinden yakışıklı oyuncu İbrahim Çelikkol Kanal D'nin yeni projesinde yer almaya hazırlanıyor. Peki İbrahim Çelikkol'un yeni projesi ne? İbrahim Çelikkol hangi dizide rol alacak? İbrahim Çelikkol hangi uyarlama projede oynayacak? Ölene Kadar dizisinin konusu ne? Ölene Kadar dizisinde kimler rol alacak? Ölene Kadar dizisi uyarlama mı? Ölene Kadar dizisi nerede yayınlanacak? Till Death uyarlaması Ölene Kadar'ın çekimleri nerede, ne zaman yapılacak?

Volkan Usta
11 Aralık 2023 - 15:05
Kültür Sanat

Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol, Till Death (Ölene Kadar) ile ekrana dönüyor. Dizinin erkek başrol oyuncusunun İbrahim Çelikkol olduğu açıklandı.

D Media, dünyanın en büyük TV içerik fuarlarından biri olan ve her yıl Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleşen MIPCOM’da Till Death (Ölene Kadar) dizisi için anlaşma yaptı. Türk dizi sektöründe ses getiren bu anlaşma sonrası gözler cast ekibine çevrildi. Dizide kimlerin rol alacağı merak konusu oldu.

23-11/21/brahim-celikkol_v5-1700550453.jpg

2024 Şubat ayında ekrana gelmesi planlanan dizinin ilk ismi ise İbrahim Çelikkol oldu. Çelikkol dizide “Hakan” karakterini canlandıracak. Yapımcı firmadan alınan bilgilere göre; “Till Death” için cast çalışmalarının büyük bir titizlikle yapıldığı ve ünlü isimlerle görüşmelerin devam ettiği belirtildi. Öte yandan, Kanal D’nin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda İbrahim Çelikkol’un fotoğrafının altına “Hoşgeldin, yeniden” mesajı yazılması dikkat çekti. Till Death’ın (Ölene Kadar) yönetmeninin Serdar Gözelekli olduğu ise önceki günlerde açıklanmıştı.

İbrahim Çelikkol, D Media’nın “Ölene Kadar” adlı dizisinde “Hakan Dağıstan” rolüyle ülkenin en büyük inşaat şirketlerinden birinin sahibi olarak seyirci karşısına çıkacak. Serdar Gözelekli’nin yöneteceği, Başak Angigün’ün ise yazdığı dizide Hakan’ın eşine ise hayat verecek oyuncu da belli oldu. Bu sezon çok sayıda teklif alan Melis Sezen “Ölene Kadar” dizisinin kadrosunda katıldı.

Kanal D daha önce Sadakatsiz dizisinde çok başarılı bir performans sergileyen eski oyuncuları Melis Sezen’le prensipte anlaşıldıktan sonra “Yine, yeniden” notuyla paylaşım yaptı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin