Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisi "Güzel Atlar Diyarı"nın oyuncu kadrosu belli olmaya başladı!

Güzel Atlar Diyarı isimli diziyle ekranlara dönmeye hazırlanan Mahsun Kırmızıgül'ün kimlerle çalışacağı belli olmaya başladı. Halil Ergün'ün ardından 4 ismin daha adı netleşti. Güzel Atlar Diyarı'nın konusu ne? Güzel Atlar Diyarı ne zaman yayınlanacak? Güzel Atlar Diyarı'ndan kimler yer alacak?

Berfin Sengil
11 Aralık 2023 - 15:53
Kültür Sanat

Uzun bir aranın ardından Kanal D'nin yeni yılda yayınlanacak 'Güzel Atlar Diyarı' dizisiyle Mahsun Kırmızıgül'ü setlere dönecek.

Kırmızıgül'ün, ortağı Murat Tokat ile yönettiği Boyut Film ve yapımcı Fatih Aksoy’un çekeceği 'Güzel Atlar Diyarı'nda yer alması beklenen ilk isim Halil Ergün olurken, Ergün'ün Hakim karakterine hayat vereceği belirtiliyor.

Usta sanatçı Meltem Cumbul da yıllar sonra ekranlara Meryem karakteriyle dönmeye hazırlanıyor.

İstanbul, Diyarbakır, Karadeniz ve Kapadokya’da çekilecek olan dizinin kadrosunda yer alacak Melis Birkan ise Ünzile karakteriyle seyirciyle buluşacak.

Feraye Şahin tarafından kaleme alındığı belirtilen 'Güzel Atlar Diyarı'nda oynayacak bir diğer isim ise Eren Vurdem olacak. Vurdem'in Cihangir karakterine hayat vermesi bekleniyor.

Dizinin isminde değişiklik yapılabileceği öne sürülürken, kadroya eklenen yeni isim de Güven Murat Akpınar oldu. 'İstanbullu Gelin' ve 'Pera Palas'ta Gece Yarısı' yapımlarından aşina olduğumuz Akpınar, Kırmızıgül'ün dizisinde Komiser Mert'i canlandıracak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin