Sakla Beni dizisine flaş transfer! İncila'nın kaderini değiştirmeye geliyor!

Star'ın perşembe akşamları ekrana gelen dizisi Sakla Beni kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu. Peki Sakla Beni dizisine hangi genç oyuncu katıldı? Sakla Beni dizisine dahil olan isim kim? Sakla Beni dizisinde kimler rol alıyor? Sakla Beni dizisinin konusu ne? Sakla Beni dizisine katılan isim hangi karaktere hayat verecek? Sakla Beni dizisinin Kadir'i kim? Baran Bölükbaşı kimdir?

Volkan Usta
11 Aralık 2023 - 16:41
Kültür Sanat

Star'ın OGM Pictures imzalı Sakla Beni dizisine Yalı Çapkını'ndan flaş bir transfer yapıldı. İşte detaylar!

Başrollerini Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek’in paylaştığı Sakla Beni dizisi reytinglerini arttırırken kadrosuna yeni isimler de dahil ediyor. Nadim Güç’ün yönettiği Armağan Gülşahin ve Nergis Otluoğlu Akoğlu’nun yazdığı diziye Baran Bölükbaşı katıldı. 

Bölükbaşı, İncila'yı istemeye gelen Kadir karakterine hayat verecek. Kadir; ailesinin tek cocuğudur. Annesinin etkisiyle çok şımarık bir biçimde büyütülmüş, bir dediği iki edilmemiştir. Orta halli bir yaşam sürmekte olan Kadir, İncila’ya karşı alışıldığın dışında bir takıntı besleyecek, baskıcı tavırlarıyla herkesi zor durumlara sokacaktır.

Sakla Beni yeni bölümüyle perşembe 20.00'de Star'da!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin