Olgun Şimşek Patron dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor!

Uzun süredir ekranlarda olmayan oyuncu yeni dizi projesi ile ekranlara dönüyor.

Merve Mutlu
25 Temmuz 2019 - 16:10
Magazin

Başrolünde, Bizim Hikaye dizisindeki Barış karakteri ile hayran kitlesini artıran başarılı ve yakışıklı oyuncu Burak Deniz'in rol alacağı Patron dizisinin hazırlıkları devam ediyor.

19-07/25/burak-deniz.png

Dilan Çiçek Deniz Patron dizisinde!

19-07/25/dilan-cicek.jpg

Yeni sezonda Show TV ekranlarında olması planlanan ve Tims & B Production imzası taşıyan dizi projesinin oyuncu kadrosuna yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. En son Çukur dizisinde rol alan Dilan Çiçek Deniz'in de kadroda adının geçmesi ile heyecanlandıran dizide, Deniz'in yer alacağı haberi kesinleşti. Burak Deniz'in Fatih adlı bir finans uzmanını canlandıracağı dizide, Dilan Çiçek Deniz de başrolde yer alacak ve Ela karakterini canlandıracak. 

Patron dizisinin yeni oyuncusu Olgun Şimşek!

19-07/25/olgun-simsek.jpg

Dizide sürpriz bir karakteri canlandırması için adı geçen oyunculardan biri de Olgun Şimşek oldu. İstanbul, Meksika ve Amerika üçgeninde geçecek olan dizi için teklif alan oyuncu, Birsen Altuntaş'ın iddiasına göre şu anda imza aşamasında. Başarılı oyuncu en son Gülse Birsel'in yazıp yönettiği 2012 yılında yayınlanan Yalan Dünya dizisinde rol almıştı.. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin