The Rook 1. sezon 5. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Kimseye güvenme! Starz'ın doğaüstü casus gerilimi The Rook'un yeni bölümünde neler olacak? The Rook 1. sezon 5. bölüm konusu ve fragmanı...

Starz kanalının doğaüstü casus gerilimi "The Rook" geçtiğimiz hafta sonu sezonun dördüncü bölümü ile ekranlara geldi.

THE ROOK 1. SEZON 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Daniel O'Malley'in 2012 yılında yayımlanan aynı isimdeki romanından uyarlanan The Rook'un Londra'da geçen hikayesi; kendi olağanüstü yetenekleriyle uğraşırken gizemli doğaüstü düşmanlar tarafından takip edilmeye başlanan Myfanwy karakterini merkezine alıyor.

Sezonun dördüncü bölümünde; Myfanwy, eski psikiyatristiyle gerçekleştirdiği görüşme sonrasında paylaştığı karmaşık bir ilişkiyi açığa çıkarır. Monica ve Gestalt açık artırma etkinliği esnasında kaybolan bir EVA'i bulmak için birlikte çalışırlar. Farrier ise bağlantı içinde olduğu bir mahkumla yüzleşir.

19-07/25/the-rook-1x04.jpg

THE ROOK 1. SEZON 4. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi, Sunu Gonera'nın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dördüncü bölümünde izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.04 reyting ve 0.22 milyon izleyici rakamlarını elde ederken bir önceki haftaya benzer reytingler ortaya koydu.

Dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşuyor.

THE ROOK 1. SEZON 5. BÖLÜM NE ZAMAN?

Al Blyth & Sam Holcroft'un senaryosunu kaleme alıp, China Moo-Young'ın (Humans, Harlots) yönetmen koltuğunda oturduğu yeni bölüm 28 Temmuz 2019 Pazar akşamı Starz ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-07/25/the-rook-1x05-foto1.jpg

THE ROOK 1. SEZON 5. BÖLÜM KONUSU

Myfanwy (Emma Greenwell) ve Monica (Olivia Munn), kaçak durumdaki EVA'i zor bir durumun içinden kurtarmak amacıyla birlikte çalışırlar.

Gestalt'ın Myfanwy ile ilgili şüpheleri bir yüzleşmeye yol açar.

Görevden uzaklaştırılan Farrier (Joely Richardson) ise güçlü bir intikam almaya kararlıdır.

"The Rook" (Starz) 1. sezon 5. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin