Ölümlü Dünya 2 bugün vizyona girdi! Film ön satış rekoru kırdı!

Başrollerinde Ahmet Mümtaz Taylan, Sarp Apak, Feyyaz Yiğit ve Doğu Demirkol'un yer aldığı Ölümlü Dünya filmi vizyonda. Peki Ölümlü Dünya'nın ikinci filmi mi geliyor? Ölümlü Dünya 2 ne zaman vizyona gelecek? Ölümlü Dünya'nın konusu ne? Ölümlü Dünya filminin oyuncu kadrosunda kimler var? Ahmet Mümtaz Taylan kimdir? Ölümlü Dünya'nın konusu ne? Ölümlü Dünya filminin oyuncu kadrosunda kimler var? Ölümlü Dünya 2 hangi platformda yayınlanacak?

Volkan Usta
01 Aralık 2023 - 13:51
Kültür Sanat

Yapımını TAFF Pictures’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Cemal Okan’ın üstlendiği, yönetmenliğini Ali Atay’ın yaptığı, senaryosunu Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi’nin kaleme aldığı, başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken” Ölümü Dünya 2 “vizyona girdi.

 

İlk filmiyle büyük bir hayran kitlesi elde eden Ölümlü Dünya, devam filmiyle de oldukça ilgi gördü. Ölümlü Dünya 2 vizyona girmeden bu yılın en çok ön satışı yapılan Türk yapımı oldu.

ÖLÜMLÜ DÜNYA 2 VİZYONDA

Ölümlü Dünya 2’nin başrollerinde  başarılı oyuncular; Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul , Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit, Giray Altınok, İrem Sak,  Mehmet Özgür, Özgür Emre Yıldırım, Sarp Apak ve  Reha Özcan yer alıyor.

Sinemada gösterildiği dönem Türk Filmleri arasında büyük beğeni toplayan, gösterildiği dijital platformlarda da izleme oranlarıyla adından söz ettiren ve bir fenomen haline gelen Ölümlü Dünya’nın devam filmi “ÖLÜMLÜ DÜNYA 2” VİZYONDA.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin