Prens dizisinin yeni sezonunda hangi bomba isimler yer alacak?

Tarihin ihtişamlı imparatorluklarına komediyle yaklaşan, ‘Prens dizisi BluTV'de 1. sezonuyla çok sevildikten sonra 2. sezon için kollar sıvandı, çekimler başladı ve yeni isimler kadroya dahil oldu. Prens dizisinde hangi oyuncular rol alıyor? Prens dizisinin konusu ne? Prens dizisi nerede çekildi? Prens dizisi kaç bölüm? Prens dizisinin 2. sezonu var mı? Prens dizisinin 2. sezonu ne zaman çekilecek? Prens dizisinin 2. sezonu ne zaman yayınlanacak? Prens dizisinin 1. sezonunda neler yaşandı?

Volkan Usta
01 Aralık 2023 - 12:45
Kültür Sanat

BluTV’nin, tarihi dizilere komedi dolu yeni bir yorum getiren dizisi "Prens"in ikinci sezon okuma provasıyla beraber çekimleri başladı.

İlk sezonuyla çok iyi bir başarı yakalayan "Prens" dizisinin yeni sezon çalışmaları başlarken dizinin sevilen kadrosuna flaş eklemelerde yapıldı. İlk olarak Müşvik Guluzade’nin patronu olduğu MGX Film imzalı dizinin yeni sezonunun kadrosuna Zeynep Tuğçe Bayat (Caren) ve Engin Benli katılmıştı. 

Geçen salı okuma provası yapılan “Prens”in 2. sezon ekibine son olarak flaş isimlerden olan Ebru Şahin’in ardından Çağlar Ertuğrul da dahil oldu. Ertuğrul dizide bir gemiciye hayat verecek ve Bongomia Prensi’yle (Giray Altınok) yolları kesişecek.

(Birsen Altuntaş)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin