Ölümlü Dünya 2 filmi ne zaman gelecek? Film dijitalde mi yayınlanacak?

Başrollerinde Ahmet Mümtaz Taylan, Sarp Apak, Feyyaz Yiğit ve Doğu Demirkol'un yer aldığı Ölümlü Dünya'nın ikinci filmi için çalışmalar başladı. Peki Ölümlü Dünya'nın ikinci filmi mi geliyor? Ölümlü Dünya 2 ne zaman vizyona gelecek? Ölümlü Dünya'nın konusu ne? Ölümlü Dünya filminin oyuncu kadrosunda kimler var? Ölümlü Dünya 2 hangi platformda yayınlanacak?

Volkan Usta
21 Mart 2023 - 16:49
Kültür Sanat

Vizyona girdikten sonra büyük bir hayran kitlesi oluşan Ölümlü Dünya filminin ikincisi için flaş haberler gelmeye başladı. İşte detaylar!

Kadrosunda başta Ahmet Mümtaz Taylan olmak üzere Feyyaz Yiğit, Doğu Demirkol, Sarp Apak, Alper Kul ve İrem Sak gibi isimlerin yer aldığı unutulmaz komedi filminin devamı için çalışmalar başladı.

23-03/21/olumlu-dunyada-mutlu-son-_131478016315978043.jpeg

Geçtiğimiz aylarda bir programda ikinci filmin geleceğinin sinyallerini veren Ahmet Mümtaz Taylan tüm detayları vermese de Ölümlü Dünya hayranlarını heyecalandırmıştı.

Son gelen bilgilere göre ise sevilen filmin ikincisi Disney+ platformu için çekilecek. Yine Ali Atay’ın yöneteceği filmin eski kadrosunun ikinci filmde de rol alacağı ve “Ölümlü Dünya 2” filminin 15 Mayıs sonrası çekimlerine başlanacağı öğrenildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin