Ömer 33. bölümde ortalık karıştı! Ömer, Şule'nin teklifini kabul etti!

Başrollerinde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay ve Merve Dizdar'ın yer aldığı Ömer 33. bölümüyle ekrana geldi. Peki Ömer'in 33. bölümünde neler oldu? Ömer 34. bölümde neler olacak? Ömer'in 34. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ömer dizisi Shtisel uyarlaması mı? Ömer dizisi konusu nedir, ne anlatıyor? Ömer dizisi oyuncuları kimler ve karakterlerin isimleri ne? Ömer dizisi nerede, hangi camide çekiliyor? Ömer reytinglerde kaçıncı oldu? Ömer sezon finali full izle! Ömer 2. sezon fragmanı izle!

Volkan Usta
28 Kasım 2023 - 09:54
Kültür Sanat

Tüm imkansızlıkların karşısına aşkı koyan hikayesiyle ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Ömer 33. bölümüyle ekrana geldi. İşte detaylar!

ÖMER'İN 33. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Gamze'nin lokantanın açılışına gelmesini bekleyen Ömer, onu bir kez daha Nevzat ile yan yana görünce çileden çıkar ve büyük bir tartışma yaşarlar. Kendini Ömer'e bir türlü duyuramayan ve Nevzat'ın iş baskılarından yorulan Gamze, kendisi için hiç de kolay olmayan bir adım atarak işi bırakmaya karar verir.

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

23-11/26/f_xcxdewoaarkem-1701007927.jpg

Çiçek ile gözlerden uzak bir şekilde nikah kıyan Reşat ise, kendine dahi itiraf etmekten kaçınsa da çocuklarının ona yüz çevirmesinden dolayı büyük üzüntü içindedir. Nisa Hakan’ın boşanmamak için başvurduğu kirli yolları öğrenince dehşete kapılırken boşanmak için mahkemeye giden Tahir ve Şükran’ı da büyük bir sürpriz beklemektedir.

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

23-11/26/f_xcvgzwiaa4oz-1701007945.jpg

Gamze’nin verdiği fevri karardan dolayı şaşkına dönen Ömer, kendisi Şule'den birlikte çalışma teklifi aldığında Gamze Ömer'e desteğini esirgemez. Fakat Nevzat son hamlesiyle Gamze’nin aklını karıştırma konusunda başarılı olur.

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

23-11/26/f_xcckgx0aaqszu-1701007997.jpg

Ömer yeni bölümüyle pazartesi günü Star'da...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin