Ömer dizisinin Haluk'u Rüzgar Aksoy kimdir? Haluk, Ömer ve Gamze ilişkisini nasıl etkileyecek?

Star'ın başrollerinde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay ve Merve Dizdar'ın yer aldığı dizisi Ömer dün akşama damga vururken Gamze karakterinin eski kocası Haluk'un çıkagelmesi şok yarattı. Peki Ömer'in Haluk'u kimdir? Rüzgar Aksoy kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Ömer 19. bölümde neler yaşandı? Ömer 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ömer'in 20. bölümünde neler olacak?

Volkan Usta
30 Mayıs 2023 - 12:47
Kültür Sanat

Star'ın OGM Pictures imzalı dizisi Ömer'de dün akşam sular yine durulmadı. Ömer'in mahkemesi beklenirken, bölümün son sahnesinde ise gelen misafir birçok sorunu da beraberinde getirmiş gibi gözüküyor. İşte detaylar!

23-05/30/fxikuluwyaaestq.jpg

Başrollerinde Selahattin Paşalı, Barış Falay, Gökçe Bahadır gibi yıldız isimlerin yer aldığı Ömer'in son sahnesinde beklenmedik misafir olay yarattı. Gamze'nin eski kocası Haluk'un gelmesiyle Ömer ve Gamze ilişkisinde bir hayli sorun çıkacak gibi gözüküyor.

Peki Ömer dizisinin Haluk'u kimdir? Haluk dizide dengeleri nasıl etkileyecek?

"Haluk" karakteri Ömer dizisinde izleyicilerin dikkatini çekti. Ömer dizisinde "Haluk" Gamze'nin eski eşi ve aynı zamanda Tuna'nın da babası olarak karşımıza çıktı. Oğlunu almaya gelen "Haluk" karakteri Gamze'nin ve elbette Ömer'in başına bela olacak.

23-05/30/vnkmemglsuwxvyypoahqaa.jpg

İLGİLİ İÇERİK

Rüzgar Aksoy kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

Rüzgar Aksoy,1 Ocak 1981, İstanbul doğumlu, Türk oyuncu ve seslendirme sanatçısı. Rüzgar Aksoy, 1 Ocak 1981'de İstanbul'da doğdu. 2008-2010 yılları arasında Adanalı adlı dizide oynadı. 2013 yılında Afife Tiyatro Ödüllerinde Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Müzikal ya da Komedi Yardımcı Erkek Oyuncusu ödülünü kazandı. 14 Ocak 2020 tarihinden beri "Ramo" adlı dizide "Halef" karakterini oynamaktadır. Aksoy Adanalı, Serçe, Türkan, Karakol, Annem Uyurken, Ah Nermin, Yunus Emre Aşkın Yolculuğu, Kara Sevda, Yüz Yüze, Koca Koca Yalanlar, Keşif, Bir Zamanlar Çukurova, Ramo gibi yapımlarda rol almıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin