On Becoming a God in Central Florida 2. sezon olacak mı? Karar çıktı!

Kirsten Dunst'lu Showtime dizisi On Becoming a God in Central Florida'nın geleceği belli oldu. Yayıncı kanal dizi ile devam etme kararı aldı! On Becoming a God in Central Florida 2. sezon detayları...

Kirsten Dunst'ın başrolünde yer aldığı şu sıralar ilk sezonu devam etmekte olan kara komedi türündeki Showtime dizisi "On Becoming a God in Central Florida" resmi 2. sezon onayını aldı!

ON BECOMING A GOD IN CENTRAL FLORIDA DEVAM EDECEK!

İlk olarak AMC için geliştirilen, sonrasında YouTube Premium'a transfer olan ancak son bir değişiklikle Showtime'a geçip yayın hayatına başlamadan önce dolambaçlı bir dönem geçiren dizi 25 Ağustos 2019 tarihinde çift bölümle ekranlara merhaba demişti.

İlk sezonu 10 bölümden oluşan dizinin şu ana kadar altı bölümü izleyiciyle buluştu. Bu gelişme ile birlikte dizinin hayranları erken bir yeni sezon onayı müjdesi almış oldu. Yeni sezonun ne zaman başlayacağı konusunda şimdilik bir açıklama yapılmadı.

19-09/27/on-becoming-a-god-in-central-florida-foto.jpg

Showtime Networks Eğlence Birimi Başkanı Jana Winograde konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "On Becoming A God In Central Florida, böylesine yaratıcı hikaye anlatımı ve kesinlikle ilham verici lider performanslarıyla yeni bir aydınlatma yarattı. Kirsten, Esta, Robert, Matt ve Charlie, pek çok Amerikalının yüz yüze geldiği ekonomik ve duygusal melankoli içinde hicivsel harika bir karışımı ustalıkla işlediler. On Becoming a God in Central Florida'nın Showtime'da olmasından dolayı daha fazla mutlu olamazdık."

"ON BECOMING A GOD IN CENTRAL FLORIDA" KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Yaratıcı-yürütücü yapımcılığını Robert Funke & Matt Lutsky ikilisinin üstlendiği On Becoming a God in Central Florida'nın hikayesi hikayesi 1990'lı yılların Orlando'sunda geçiyor ve bir su parkında asgari ücretle çalışarak geçimini sürdüren Amerikan rüyasının peşindeki Krystal Stubbs (Dunst) karakterine odaklanıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Dunst'a Théodore Pellerin (Cody Bonar), Mel Rodriguez (Ernie Gomes), Beth Ditto (Bets Gomes), Alexander Skarsgard (Travis Stubbs), Usman Ally (Stan Van Grundegaard) ve Ted Levine (Obie Garbeau II) gibi isimler eşlik ediyor.

19-09/27/on-becoming-a-god-in-central-florida-foto2.jpg

Sony Pictures'a bağlı TriStar Television'ın yapımcılığını üstlendiği dizinin yürütücü yapımcı kadrosu Robert Funke & Matt Lutsky ile birlikte Smokehouse Pictures'tan George Clooney & Grant Heslov, showrunner Esta Spalding, Kirsten Dunst ve Charlie McDowell'dan oluşuyor.

"On Becoming a God in Central Florida" (Showtime) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin