Kurşun ne zaman başlıyor? Yeni tanıtım yayınlandı!

Fox ekranlarının merakla beklenen yeni dizisi Kurşun'dan yeni bir tanıtım daha geldi.

Merve Mutlu
27 Eylül 2019 - 13:51
Yeni Bölüm

Başrollerinde Savcı Orhan Atmaca karakteri ile Diriliş Ertuğrul dizisinde 5 sezon reyting listesini ayakta tutan yıldız oyuncu Engin Altan Düzyatan ile başarılı ve hırslı gazeteci Leyla Devrim karakteriyle de rol aldığı her dizide adından söz ettiren başarılı ve güzel oyuncu Burçin Terzioğlu'nun yer aldığı Kurşun dizisinin hazırlıkları tamamlandı. 

19-09/27/engin-altan.png

Most Prodüksiyon imzası ile Fox ekranları için bu sezona hazırlanan ve cast çalışmaları tamamlanan dönem dizisi Kurşun'un yeni tanıtımı da izleyicinin beğenisine sunuldu. Berrak Tüzünataç, Sarp Akkaya, Bora Akkaş, Engin Şenkan, Şebnem Dilligil, Cem Kurtoğlu, Begüm Akkaya, Gülizar Irmak, Seda Akman ve Kürşat Alnıaçık gibi başarılı isimlerden oluşan oyuncu kadrosu ile Orhan adında bir Cumhuriyet Savcısının, Leyla adında bir kıza aşık olması ve ülkenin dönemsel şartları ile zorluklarının gözler önüne serileceği dizinin ne zaman başlayacağı da belli oldu. 

Kurşun ne zaman başlıyor?

19-09/27/kursun-3-1569581112.png

Art arda tanıtımları yayınlanan yeni sezon dizisi Kurşun'un ne zaman başlayacağı kesinleşti. Hazırlıkları çok hızlı tamamlanan dizinin ilk bölümü 23 Ekim akşamı izleyici ile tanışacak. Dizinin yayın günü de Çarşamba olarak belirlendi.

Kurşun 2. tanıtım:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin