Onu görenler şok geçirdi! Yeşim Ceren Bozoğlu, Yalan dizisiyle ekranlara dönüyor!

Yalan dizisi ile ekrana dönmeye hazırlanan ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu’nun değişimi gündem oldu. Verdiği kilolar ile adeta iğne ipliğe dönen güzel oyuncu dikkatleri üzerine çekti. Yalan dizisi ne zaman başlıyor? Yalan dizisinde kimler rol alıyor? Yalan dizisi uyarlama mı? Yalan dizisi nerede çekiliyor? Yalan dizisi nerede yayınlanacak? Aslıhan Güner kimdir? Feyyaz Duman kimdir? Eylül Tumbar kimdir? Yeşim Ceren Bozoğlu kimdir?

Volkan Usta
23 Mayıs 2024 - 16:21
Kültür Sanat

Yalan dizisi ile ekrana dönmeye hazırlanan ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu’nun değişimi gündem oldu. Verdiği kilolar ile adeta iğne ipliğe dönen güzel oyuncu dikkatleri üzerine çekti.

O ESKİ YEŞİM’DEN ESER YOK ŞİMDİ!

Yalan dizisinde Hülya Yılmaz karakterine hayat veren Yeşim Ceren Bozoğlu, fit görüntüsü ile çok konuşuluyor. 110 kilodan 50 kiloya düşerek 60 kilo vermeyi başaran oyuncunun değişimi kilo vermek isteyenlere de ilham oldu.

“ANNE VE KIZLARINA DOKUNAN DUYGUSAL BİR HİKAYE GELİYOR”

Yeni dizi Yalan’ın hikayesini üçüncü sayfa haberlerine benzeten ve “Hayatın içerisinde yaşanan gerçek hikayeler” olarak değerlendiren Bozoğlu “Çok heyecanlı bir dizi geliyor. Baya üçüncü sayfa hikayesi gibi... Acayip bir ekiple, muazzam bir senaryo ile yola çıktık. Bütün annelerin ve kızların damarına basılacağı bir hikaye Yalan...Elbette izleyicimizi ağlatmak istemeyiz ama göz yaşları sel olacak diyebilirim.” dedi.

Canlandırdığı Hülya Yılmaz karakteri ile ilgili de açıklama yapan Bozoğlu “Beni takip eden izleyicilerim bilir, ben işime çok aşığım. Uzun zamandır bu kadar heyecanlandığım bir karakter olmamıştı. Senaryolarda değişim geçiren sürprizli karakterler çok çıkmıyor insanın karşısına, bu, oyuncu da başka bir istek uyandırıyor. Setin ilk günü elim ayağıma dolandı. Umarım başarabilmişizdir. Artık takdir seyircimizin.“ dedi.

Yalan 27 Mayıs Pazartesi akşamı ilk bölümü ile Kanal D’de ekrana gelecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin