Netflix Türkiye İçerik Direktörü Pelin Diştaş görevinden ayrıldı

Netflix Türkiye İçerik Direktörü Pelin Diştaş, platformda beş yıldır sürdürdüğü görevinden ayrılacağını açıkladı. Yerine gelecek isim ise 2020 yılından beri aynı ekipte yer alan Özge Bağdatlıoğlu olacak.

Berfin Sengil
23 Mayıs 2024 - 16:34
Viral

Dijital içerik platformu Netflix, Türkiye’deki içerik ekibinde yaşanacak görev değişimini açıkladı. 2019 yılından beri Netflix Türkiye İçerik Direktörlüğü'nü üstlenen Pelin Diştaş, kişisel projelerine odaklanacağını ifade ederek Netflix’ten ayrılma kararı aldı. Değişim, 1 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleşecek.

Diştaş'ın yerine 2020 yılından bu yana aynı ekipte yer alan Özge Bağdatlıoğlu'nun getirileceği duyuruldu.

'Büyük Hedeflere Ulaşmayı Başardık'

Gazete Oksijen'in haberine göre; Pelin Diştaş yaşanacak görev değişikliği hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Geriye baktığımda pek çok ilki başardığımız, başarılara imza attığımız beş güzel yıl görüyorum. Türkiye’de ve dünyanın her yerinde keyifle izlenen hikayeler anlatmanın gururunu yaşadık. En güzeli de bu tümüyle kolektif bir başarıydı. Bize hikayelerini ve hayallerini emanet eden tüm yaratıcı ekip arkadaşlarıma ve bu hayalleri gerçekleştirebilmek için büyük bir inanç ve gayretle emeğini ortaya koyan kamera önü ve arkasındaki ekip arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ederim. Bu güç birliği ve ortak inanç sayesinde koyduğumuz büyük hedeflere ulaşmayı başardık.

Kendimi çok şanslı hissettiğim bir yolculuktu çünkü sıfırdan başlayarak kurduğumuz bu yolda hem Netflix Türkiye’deki çalışma arkadaşlarımla birlikte yürüme ayrıcalığını yaşadım hem de yurt dışındaki tüm ekiplerin desteğini ve inancını her koşulda yanımızda hissettim. Onlarla birlikte olmak; desteklerine, azimlerine, yaratıcılıklarına şahit olmak hayat boyu unutmayacağım bir deneyimdi. Artık Netflix’ten ayrılmaya karar vermiş olsam da, bu muhteşem ekibin yapacağı her işi hevesle, heyecanla izlemeye devam edeceğim."

'Türkiye'nin Hikayelerini Anlatmaya Devam'

Üstleneceği yeni görev için Özge Bağdatlıoğlu ise şunları sözledi:

"Geride bıraktığımız dört yılda Michael ve Pelin gibi ilham verici liderlerle çalışmak benim için büyük bir deneyim ve önemli bir şanstı. Bu süreçte olduğu gibi gelecekte de hedefimiz aynı olacak. Türkiye’nin hikayelerini, ülkemizin en yaratıcı isimleriyle dünyanın dört bir yanındaki üyelerimize anlatacağız.

Netflix’in Türkiye’deki geleceğini muhteşem bir ekiple birlikte şekillendirme fırsatı yakaladığım için de ayrıca heyecanlıyım. Şimdiden destekleri ve bana duydukları güven için ekibimizdeki tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin