Operasyon 41 Bitti mi?

Operasyon 41 için yeni bir karar alındı. Bundan sonra programın yayınlanacağı kanal değişmiş oldu. Peki program hangi kanalda yayınlanmaya devam edecek?

Oğulcan Özsezgi
30 Ağustos 2021 - 20:33
Gündem

Yaz aylarının başında Survivor yarışması tarzında yeni bir yarışma olarak duyurulan Operasyon 41, aslında büyük beklentiler içerisinde yayınlanmıştı. Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan program, biraz beklentilerin altında kaldı.

İki takımın yer aldığı ve yarışmacıların BB atan tüfeklerle birbirlerine karşı mücadele ettikleri yarışma için birkaç kez gün değişikliğine gidilmişti. Gün değişikliklerinin sonrasında ise saat değişiklikleri de değerlendirilmişti.

Bunun hemen sonrasında ise Operasyon 41 için önemli bir değişiklik kararı aldı. Program bitti mi sorularını akla getiren değişiklik kararı sonrasında yapımın Kanal D ekranlarında yayınlanmadığını gördük.

Operasyon 41 Bundan Sonra Teve 2 Kanalında Olacak

Alınan son karar sonrasında programın Kanal D ekranlarında değil de Teve 2 ekranlarında devam etmesine karar verildi. Zaten Teve 2 için Kanal D’nin kardeş kanalı diyebiliriz. Genelde bu kanalda eski Kanal D dizileri ve programlarının yayınlandığını görüyoruz.

Şimdi de Operasyon 41 için benzer bir karar alınmış oldu. Bundan sonra yeni kanalında yayınlanacak olan yapımın Cumartesi günleri ekranlara gelmeye devam edeceğini de belirtelim. Yani Operasyon 41 bitti mi sorusunun cevabı şimdilik hayır olacak.

Tabii ki kanal değişikliğinin sadece reytinglerle açıklanması pek doğru olmayacaktır. Bir yandan da şu var ki biliyorsunuz yeni sezon başlıyor. Yeni sezonda birçok dizi yayınlanmaya başlayacak. Hal böyle olunca kuşakların dolması durumu söz konusu olabilir.

21-08/30/operasyon-41.jpg

Yaz odaklı olan bu tür yarışmaların sezon döneminde pek fazla ekrana gelmediğini de biliyoruz. Alınan kararda yeni sezonun başlamasının da etkisi olabilir. Neden değil de burada biraz sonuca bakmak gerekecek. Sonuç olarak artık Operasyon 41, Cumartesi günleri yayınlanmaya devam edecek ve Teve 2 ekranlarında yer alacak.

Yine yayın tarihi ya da günü konusunda bir değişiklik kararı gelecek mi bilemiyoruz. Böyle bir karar açıklanırsa, bilgi vereceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin