TikTok yıldızı Addison Rae Netflix yapımı "He's All That" ile karşınızda!

Addison Rae ve Tanner Buchanan ikilisini buluşturan "He's All That (İşte Böyle Bir Oğlan)" Netflix'te yayınlandı! Detaylar...

Volkan Küçükel
30 Ağustos 2021 - 15:29
Kültür Sanat

1990'larda yayınlanan klasik gençlik filmi İşte Böyle Bir Kız'ın (She's All That) yeni uyarlaması izleyiciyle buluştu.

Addison Rae ve Tanner Buchanan ikilisini buluşturan "He's All That (İşte Böyle Bir Oğlan)" gençlik klasiği She's All That'in olay örgüsünü yeniden canlandırıyor.

TikTok yıldızı Addison Rae'in ilk filmi olma özelliğini taşıyan yapım 27 Ağustos 2021 Cuma gününden itibaren Netflix kütüphanesinden izlenebiliyor.

"HE'S ALL THAT" KONUSU

Peki, klasik yapımın yeni versiyonunda izleyiciyi nasıl bir hikâye bekliyor?

Mark Waters'ı (Kötü Kızlar) yönetmen koltuğunda gördüğümüz yapımın hikâyesi; imaj değişimi uzmanı bir Instagram influencerı Padgett Sawyer'ın (Addison Rae), okulun en büyük kaybedenlerinden biri olan silik sınıf arkadaşı Cameron Kweller'ı (Tanner Buchanan) balo kralına dönüştüreceğine dair iddiaya girmesiyle gelişen olayları izleyiciye aktarıyor.

21-08/30/hes-all-that-filmi.jpeg

Dünya prömiyerini Netflix'te yayına girmeden önce 25 Ağustos'ta Kaliforniya'da NeueHouse'da gerçekleştiren yapım şu ana kadar genel olarak karışık ve bazı olumsuz eleştiriler aldı.

"HE'S ALL THAT" OYUNCU KADROSU

Oyuncu kadrosunda Addison Rae & Tanner Buchanan ikilisine Rachael Leigh Cook (Anna Sawyer), Madison Pettis (Alden), Isabella Crovetti (Brin Kweller), Matthew Lillard (Okul müdürü Bosch), Peyton Meyer (Jordan Van Draanen), Annie Jacob (Nisha), Myra Molloy (Quinn), Kourtney Kardashian (Jessica Miles Torres) gibi isimler eşlik etmekte.

21-08/30/hes-all-that-poster.jpg

Çekimleri Union Station, Los Angeles'ta gerçekleştirilen filmin soundtrack'i için Kiss Me parçası Cyn tarafından coverlandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin