Güney Kore dizisi "D.P." başladı! Diziyi tanıyalım!

Kaçak askerleri yakalayıp güvenli bir şekilde geri getiren bir asker... D.P. 1. sezon Netflix'te! Konusu ne?

Volkan Küçükel
30 Ağustos 2021 - 14:22
Kültür Sanat

Kaçak askerleri yakalayıp güvenli bir şekilde geri getiren bir asker...

Kim Bo-tong'un webtoon'u D.P: Dog Days'ten uyarlanan Güney Kore yapımı "D.P." dizisi Netflix'te başladı.

Orijinal adı "디피" olan yapımın 1. sezon bölümleri 27 Ağustos 2021 Cuma tarihinden itibaren Netflix'te izlenebiliyor.

D.P. NASIL BİR DİZİ?

Kim Bo-tong & Han Jun-hee ikilisince uyarlanan dizinin kısaca konusuna bakacak olursak;

Yazarın kendi deneyimlerini yansıtan webtoon'dan uyarlanan bu dizide; Güney Koreli genç bir ere verilen asker kaçaklarını yakalama görevinin, her bir askerin zorunlu hizmet esnasında dayanmaya çalıştığı acı gerçekleri ortaya çıkarmasına tanıklık ediyoruz.

Dizinin başında An Jun-ho dikkati sayesinde Kaçak Takibi birliğine katılırken; Park Sung-woo ile çıktığı ilk görevde ise işler pek planlandığı gibi yürümez.

21-08/30/dp-posteri-1630326413.jpeg

D.P. 1. SEZON 6 BÖLÜMDEN OLUŞUYOR

Jung Hae-in'i (Something in the Rain) başrolde izlediğimiz D.P.'nin ilk sezonu, süreleri 45 ile 56 dakika arasında değişiklik gösteren 6 bölümden oluşuyor.

Sezonun bölüm isimleri; "Elinde Çiçeklerle Bir Adam (A Man Holding Flowers)", "Hayal (Daydream)", "O Kadın (That Woman)", "Monty Hall Problemi (The Monty Hall Problem)", "Askeri Köpek (Military Dog)", "Seyirciler (Onlookers)" şeklinde sıralanıyor.

Climax Studio & Homemade Film ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin oyuncu kadrosunda Jung Hae-in'e (Ahn Joon-ho) Koo Kyo-hwan (Han Ho-yul), Kim Sung-kyun (Park Bum-gu), Son Seok-koo (Im Ji-sup) gibi isimler eşlik etmekte.

21-08/30/dp-foto-netflix.jpeg

Lee Jun-young (Jung Hyun-min), Hong Kyung (Ryu Yi-kang), Cho Hyun-chul (Jo Seok-bong), Shin Seung-ho (Hwang Jang-soo) ise tekrar eden rollerle karşımıza çıkıyorlar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin