Family Reunion'ın 4. kısım bölümleri geldi! Yeni sezon detayları!

McKellan ailesi geri döndü! "Family Reunion"ın 4. kısım bölümleri de geldi! Detaylar...

Volkan Küçükel
29 Ağustos 2021 - 17:12
Kültür Sanat

Yeni ilişkiler, beklenmedik engeller ve bir dönüm noktası olan doğum günü...

McKellan ailesi geri döndü! Son olarak 3. kısım bölümleri 05 Nisan'da yayınlanan "Family Reunion"ın 4. kısım bölümleri de geldi!

Güney'deki yaşam tarzı ve geleneksel büyükanne ile büyükbabanın, Seattle'dan Georgia'nın küçük bir kasabasına taşınan McKellan ailesinin şehirli tarzlarına meydan okuması ekseninde gelişen olayları konu edinen Netflix komedisi "Family Reunion"ın yeni bölümleri 26 Ağustos 2021 Perşembe tarihinde Netflix kütüphanesine eklendi.

FAMILY REUNION 4. KISIM KONUSU

Yeni bölümlerde; yeni ilişkiler, beklenmedik engeller ve önemli bir doğum günü ön planda.

Deneyimlerinden ders çıkaran McKellanların aile bağlarının, yaşanan her sorunun ardından daha çok güçlenmesine tanıklık ediyoruz.

21-08/29/family-reunion-foto.jpeg

Yapımın yeni kısmı toplam 7 bölümden oluşuyor.

Süreleri 25 ile 30 dakika arasında değişen bölümler "Şakanın Tadının Kaçtığı Cadılar Bayramı'nı Hatırlıyor musun?", "M'Dear'ın Başrolü Kapmasını Hatırlıyor musun?", "Jade'in Büyüdüğünü Düşündüğü Zamanı Hatırlıyor musun?", "M'Dear'ın Anlatmaktan Nefret Ettiği Hikâyeyi Hatırlıyor musun?", "O Sevgililer Günü'nü Hatırlıyor musun?", "Cocoa'nın Her Sorunu Çözdüğü Zamanı Hatırlıyor musun?", "M'Dear'ın Hicvedilmesini Hatırlıyor musun?" şeklinde sıralanıyor.

En iyi çocuk programı kategorisinde NAACP Image Ödülü'ne layık görülen doyurucu ve duygusal aile sitcomunun oyuncu kadrosunda Loretta Devine, Tia Mowry, Anthony Alabi, Talia Jackson, Isaiah Russell-Bailey, Cameron J. Wright, Jordyn Raya James, Richard Roundtree gibi isimler rol alıyor.

21-08/29/family-reunion-dizi.jpeg

Russell Griffin, Leonard R. Garner, Jr., Morenike Joela, Michael A. Joseph, John Simmons, Jody Margolin Hahn sırasıyla yeni bölümlerin yönetmen koltuğunda oturan isimler.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin